Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Van investering naar groei: haal meer uit jouw organisatie met met duurzame inzetbaarheid

Ben je iemand die liever gebruikmaakt van een rekenmachine bij het uitvoeren van berekeningen? Of ben je nog steeds een meester in hoofdrekenen? Bij ons geven we de voorkeur aan eenvoud.

 We houden het gewoon simpel, zelfs als het gaat om het berekenen van het rendement van investeringen in duurzame inzetbaarheid.

Wist je dat het investeren in duurzame inzetbaarheid leidt tot verbeterde kwaliteit, betrokkenheid en verlaagde ziekteverzuimcijfers? Dit betekent simpelweg een hoger rendement en zelfs een toename in omzet. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. Je kunt het zelf verifiëren met behulp van onze Rendementstool!

Met onze Redementstool hoef je alleen de gele velden in te vullen en je ziet direct wat het investeren in duurzame inzetbaarheid jou oplevert. Zelfs als je bepaalde waarden niet exact weet, kun je een inschatting maken. De uitkomst is een indicatie en presenteert alle resultaten overzichtelijk.

Dus waarom zou je nog wachten? Maak gebruik van onze Rendementstool en ontdek het potentieel van investeren in duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie. Klik hier nu voor een vrijblijvende berekening en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst met duurzame inzetbaarheid!