Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Jaarcijfers 2022

Wat zijn we trots op de cijfers van het afgelopen jaar! We stonden ten alle tijden voor veiligheid, gezondheid, loopbaan en het welzijn van alle uitzendkrachten! En dat heeft geloond. Want in de onderstaande infographic zijn een aantal mooie cijfers van het jaar 2022 te zien.

Onze cijfers
We hebben 11.000 uitzendkrachten geholpen met duurzame inzetbaarheid. Hoe hebben we dat gedaan? Door bijvoorbeeld onze Scholingsvouchers, het Nederlands Taalbudget en het Ontwikkelbudget. Ook is ons spel ‘jouw werk, jouw veiligheid’ maar liefst 3.218 keer gespeeld!

Wat doen we met deze cijfers?
Door middel van een duidelijk overzicht van wat voor groei we hebben doorgemaakt in het afgelopen jaar, nemen we jullie mee in ons gevoerde beleid en de bereikte cijfers. Zo zien we of we heen gaan naar hetgeen wat we willen bereiken. Steeds meer duurzame inzetbaarheid voor en door uitzendkrachten.

Benieuwd naar de rest van de cijfers? Of de cijfers van de afgelopen jaren? Bekijk ze hieronder en kom erachter wat voor impact je kan maken als uitzendorganisatie. Zorg er voor dat jouw uitzendkrachten het volgende jaar óók hier tussen staan!

Download de infographic jaarcijfers 2022.