Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Ontdek de Doorzaam Menukaart

Wat als je als voetganger probeert een drukke weg over te steken? Van links komt een auto, daarachter een grote bus. Van rechts komt een hele stoet fietsers en van voren komt een grote vrachtwagen je tegemoet. Help! Hoe houd ik het overzicht?

Soms kan het met al onze budgetten, vergoedingen en trajecten precies hetzelfde zijn. Want wat past nou bij welke uitzendkracht en waar kom je als organisatie voor in aanmerking?

Om het overzicht te houden en duidelijk te maken wat wij allemaal aanbieden hebben wij de ‘Doorzaam Menukaart’ gemaakt. Zo kan je in één oogopslag duidelijk zien waar jij jouw uitzendkracht voor kan aanmelden. Of het nou gaat om stressklachten of financiële stress bij de uitzendkracht, hier kan je vinden wat jij als uitzender kan doen om hen te hulp te schieten. 

 

Bovendien zijn alle vergoedingen helemaal gratis. Dit komt doordat Doorzaam wordt gefinancierd vanuit het Sociaal Fonds Uitzendbranche (SFU). De uitzendorganisaties dragen premie af aan dit fonds en kunnen ook weer gratis gebruikmaken van ons aanbod. 

Bekijk de menukaart en zie welke vergoedingen jij waar in kan zetten. Laat geen kansen liggen!