Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam congres 2023: de kunst van kleine dromen en nieuwsgierigheid

Het Doorzaam congres staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een evenement vol inspiratie en innovatie te worden. 10 november - Een datum om in je agenda te zetten!

Het thema? "Durf klein te dromen om ver te komen." Een verfrissende kijk op succes, waarbij kleine stappen de weg banen naar grootsheid.

Sprekers die je niet wilt missen:

  • Cindy Pieterse: Onze energieke dagvoorzitter (of dagaanjager), Cindy, houdt de sfeer levendig met humor en scherpte.
  • Chantal Huinder: Onze eigen directeur, Chantal, deelt haar passie voor duurzame inzetbaarheid en betekenisvolle waarde toevoegen.
  • Arjen Banach: Ontdek de toekomst van organisaties met Arjen en leer over inspirerende organisatieculturen.
  • Jason Fredrick van Eunen: Jason's missie is een wereld vol nieuwsgierige mensen. Hij deelt het belang van nieuwsgierigheid voor creativiteit en aanpassingsvermogen.

Adriana Stel Award 2023
Dit jaar wordt voor het eerst de Adriana Stel Award uitgereikt, die inspirerende prestaties in de uitzendbranche beloont. De prijs benadrukt dit jaar ons thema van kleine stappen naar grote successen en symboliseert vernieuwing en doorzettingsvermogen.

We nodigen je uit om te komen, te dromen en geïnspireerd te raken. Na het Doorzaam congres zul je een nieuwe kijk hebben op het inspireren en innoveren van jouw organisatie, aangemoedigd worden om nieuwsgierig te zijn, en geïnspireerd worden om zelf klein te durven dromen.

Datum:
vrijdag 10 november

Tijd:
14.00 - 18.00 u

Lokatie:
Het oude magazijn, Amersfoort

Mis deze kans niet om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken en te ontdekken hoe kleine dromen grote veranderingen kunnen brengen. Meld je nu aan voor het Doorzaam Congres op 10 november en laat je inspireren!