Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Jubileumcongres: Doorzaam viert haar vijfde verjaardag!

Op vrijdag 19 april 2024 viert Stichting Doorzaam alweer haar vijfde verjaardag. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseren wij op deze dag een jubileumcongres in het Naturalis museum in Leiden. Tijdens dit jubileumcongres staan we stil bij vijf jaar Doorzaam en duiken we dieper in de evolutie van Doorzaam en de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht.

Ben je werkzaam in, of partner van de uitzendbranche? Dan nodigen we je van harte uit om dit mooie jubileum samen met ons te vieren. Laat je inspireren door een reis door de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid. We belichten de essentie van Doorzaam en laten graag de waarde zien van een vitaal, veilig en vaardige uitzendkracht. Ontdek samen met ons de voortdurende ontwikkeling waar we gezamenlijk stappen in kunnen maken.

Programma

Tijdens deze dag verwelkomen we onze sprekers Lammert Kamphuis en Luna Zegers onder dagvoorzitterschap van Cindy Pieterse.

Lammert Kamphuis neemt ons mee door de wereld van filosofie en leert ons met nieuwe perspectieven kijken. Hoe kunnen wij onze blik verbreden? Hoe kunnen we anders naar blunders kijken? En hoe kan dit ons helpen in de uitzendbranche?

Luna Zeggers neemt ons via haar inspirerende flamenco-zang mee en vertelt ons levensverhalen over veerkracht, omgaan met uitdagingen en levenslust.

Zien we je dan? Meld je snel aan.

Details

Datum: Vrijdag 19 april
Tijd: 14.00 – 17.00 uur (inloop / museumbezoek vanaf 13.00 uur)
Locatie: Naturalis, Leiden

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Meer weten? Lees alle details over onze sprekers en het programma op onze congrespagina.