Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Nieuwe ronde Scholingsvouchers + webinars

De volgende ronde Scholingsvouchers staat weer gepland! Op 3 juni kun jij weer een aanvraag indienen voor een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw. Dit jaar bieden we ook 2 webinars aan, zodat jij alles te weten kan komen over Scholingsvouchers voor jouw uitzendkrachten. Hoe zit dat?

Wat zijn Scholingsvouchers?

De Scholingsvouchers zijn een vergoeding waarmee jij jouw uitzendkrachten kunt helpen met zijn of haar professionele groei. De Scholingsvouchers zijn te gebruiken voor het volgen van cursussen, opleidingen of trainingen zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen op en buiten de werkvloer.

Deze vergoeding biedt uitzendkrachten de mogelijkheid om zelf een training, cursus of opleiding te kiezen die relevant is voor hun huidige of toekomstige werk. Hiermee wordt de eigen regie van de uitzendkracht bevorderd.

Het doel van de Scholingsvouchers is het stimuleren van positieve leerervaringen, maar daarnaast ook het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De scholingsvouchers is echt voor de uitzendkracht! Deze bepaalt dus zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden.

Aanvraag periode

3 juni is het dus weer mogelijk om nieuwe Scholingsvouchers aan te vragen. 

Het aantal trajecten die je kunt aanvragen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 50 Scholingsvouchers aanvragen. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 200 Scholingsvouchers aanvragen.

Elke uitzendkracht heeft recht op 1 Scholingsvoucher per kalenderjaar. De uitzendkrachten die in een eerdere ronde een Scholingsvoucher hebben ontvangen, kun je in hetzelfde kalenderjaar niet meer aanmelden.

Aanmelden Scholingsvouchers

Aanmelden gaat sinds kort in Doorzaamregelingen

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

Alle voorwaarden vind je terug in Doorzaamregelingen

Webinars Scholingsvouchers

Wil je meer weten over de Scholingsvouchers? In mei 2024 organiseren wij 2 webinars, zodat jij expert kan worden op het gebied van de Doorzaam Scholingsvouchers.

Tijdens dit informatieve webinar wordt je volledig bijgepraat over het gebruik van Scholingsvouchers. Het proces wordt helder uitgelegd.Als je nieuw bent en ons Portaal nog niet goed kent, is dit de perfecte gelegenheid om ermee kennis te maken.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Hoe vraag je Scholingsvouchers aan in het portaal;
  • Wat het op naam zetten is;
  • Wat de gemiddelde tijdlijnen zijn rondom op naam zetten;
  • Tips en tricks rondom het op naam zetten
  • Veel gestelde vragen en antwoorden rondom het op naam zetten
  • Waar je de Scholingsvoucher zoal voor kan inzetten
  • Hoe je de gemaakte kosten kan declareren en wat je daarvoor nodig hebt.

Datum:

Aanmelden voor de webinars kan via de bovenstaande links!