Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Help mee om inzicht te krijgen in wat jouw uitzendkracht aanspreekt 

Op dit moment voert Sparkey | Motivaction in opdracht van Doorzaam een online onderzoek uit onder uitzendkrachten om beter inzicht te krijgen in hun (online) behoeften, gedrag en voorkeuren. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten naar welke thema’s uitzendkrachten vaak online zoeken, wat ze belangrijk vinden bij leren en ontwikkelen en of het aanbod van Doorzaam hen aanspreekt of niet. 

We willen uitzendkrachten zo goed mogelijk bereiken en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Daarom ons vriendelijke verzoek om dit onderzoek te delen met jouw uitzendkrachten, zodat zij de kans krijgen om hun stem te laten horen en ons te helpen om onze regelingen en manier van communiceren beter af te stemmen op hun behoeften. 

We zijn op zoek naar uitzendkrachten niet hoger geschoold dan mbo-4 niveau. 

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten en alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Doorzaam verloot onder alle deelnemers 20 VVV-bonnen ter waarde van €25,-. 

Onderaan dit artikel vind je een tekst die je kunt delen met je uitzendkrachten.  

We waarderen het enorm als je deze uitnodiging wilt delen met jouw uitzendkrachten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Doorzaam de best mogelijke ondersteuning biedt aan uitzendkrachten in Nederland. 

Uiteraard delen we de uitkomsten via onze socials. 

TEKST VOOR JE UITZENDKRACHTEN 

Maak kans op een VVV-bon ter waarde van €25  

Jouw mening telt! Ben je aan het werk als uitzendkracht en ben je niet hoger geschoold dan mbo-4 niveau? Dan wil Doorzaam deze keer graag jouw stem horen om de communicatie en regelingen beter af te stemmen op wat jou aanspreekt. Daarom nodigen ze je uit om deel te nemen aan een online onderzoek. 

Dit is jouw kans om jouw ervaringen te delen, jouw behoeften kenbaar te maken en Doorzaam te helpen jou beter van dienst te zijn. Jouw input is van onschatbare waarde en zal bijdragen aan het verbeteren van de ondersteuning die zij bieden aan uitzendkrachten zoals jij. 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en is volledig vertrouwelijk. Jouw antwoorden helpen om beter te begrijpen wat voor jou belangrijk is en hoe Doorzaam haar regelingen kan verbeteren. 

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten en alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Doorzaam verloot onder alle deelnemers 20 VVV-bonnen ter waarde van €25,-. 

Doe mee aan het onderzoek en laat jouw stem horen! Klik op de onderstaande link om deel te nemen: 

https://www.xs-research.com/onderzoek/Doorzaam