Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Webinar Veilig en Gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Na het succes van onze Veiligheidsdag vorig jaar organiseren we een nieuwe bijeenkomst op het gebied van veilig en gezond werk. We brengen een essentieel onderwerp onder de aandacht: de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. 

In samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie nodigen we je uit voor een interactief webinar waarin we dieper ingaan op de cruciale aspecten van gezond en veilig werk. Tijdens deze sessie van ongeveer 30 minuten, delen we praktische inzichten, gebaseerd op de laatste richtlijnen en praktijkervaringen van experts op het gebied van arbeidsveiligheid. 

Ben je een intercedent, consultant, vestigingsmanager of professional die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en gezond en veilig werk? Dan wil je dit webinar niet missen! 

Preventie van arbeidsongevallen

Tijdens het webinar nemen we je mee door de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. Arbeidsongevallen zijn namelijk helaas een risico waar uitzendkrachten mee te maken kunnen krijgen. Als uitzendorganisatie is het belangrijk om proactief te zijn in het voorkomen van deze ongevallen en het waarborgen van een veilige werkomgeving voor je uitzendkrachten. Maar hoe pak je dit aan? En hoe voorkom je de risico's op arbeidsongevallen?

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: 

  • Identificatie van potentiële risico’s op de werkvloer. 

  • Effectieve maatregelen voor het voorkomen van arbeidsongevallen 

  • Het belang van een proactieve benadering van veiligheid in samenwerking met opdrachtgevers 

Waar: online
Wanneer: donderdag 20 juni
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Mis deze kans niet om samen te werken aan een veiligere toekomst voor ons allemaal. Registreer je vandaag nog via deze link