Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam en NBBU lanceren nieuwe podcastreeks over duurzame inzetbaarheid

Doorzaam en de NBBU hebben hun krachten gebundeld en lanceren samen een nieuwe podcastreeks: Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De maandelijkse afleveringen bieden waardevolle inzichten over de vitaliteit, vaardigheid en veiligheid van uitzendkrachten.

Doorzaam lanceert samen met de NBBU een nieuwe podcastreeks. De podcasts zijn speciaal gemaakt voor uitzenders die meer willen weten over hoe ze hun uitzendkrachten kunnen helpen met persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Tijdens deze reeks van 12 afleveringen bieden we de luisteraar een kijkje in de regelingen van Doorzaam en hoe je deze regelingen het beste kunt inzetten. Maar we bespreken ook tips over duurzame inzetbaarheid en hoe je er voor zorgt dat ook jouw uitzendkrachten vitaal, veilig en vaardig kunnen werken.

We trappen de nieuwe podcastserie af met een gesprek tussen onze eigen Chantal Huinder, directeur Doorzaam, en Femke Kooijman, manager duurzame inzetbaarheid bij Doorzaam. Van de NBBU sluit Loes Waterreus aan, hoofd beleid en strategie bij de NBBU. Met als onderwerp: een terugblik op vijf jaar Doorzaam, maar ook een vooruitblik naar de toekomst van Doorzaam. De kick-off is al live! Daarnaast verschijnt er de komende 12 maanden elke maand één korte aflevering waarin we de regelingen van Doorzaam bespreken. Aflevering 1 & 2 staan ook al live. Kijk je mee?

Luister de afleveringen hieronder.

 

Kick-off: In gesprek met Doorzaam

Aflevering 1: Scholingsvouchers en het Nederlands Taalbudget

Aflevering 2: Veiligheid