Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam organiseert dagtraining gesprekstechnieken voor intercedenten

Op donderdag 27 juni 2024 organiseren wij de Doorzaam Dagtraining gesprekstechnieken. Een dagtraining speciaal voor intercedenten voor het verbeteren van de communicatie met hun uitzendkrachten.

Als intercedent kan je tegen uitdagingen aanlopen zoals het effectief communiceren met je uitzendkrachten, omgaan met weerstand, of het begrijpen van verschillende persoonlijkheden. Voor het verbeteren van de communicatieve vaardigheden en het zelfverzekerd omgaan met uitdagende situaties organiseren wij daarom speciaal voor intercedenten de Doorzaam Dagtraining gesprekstechnieken.

Waarom deze training?

Als intercedent ben je de schakel tussen werkgevers en je uitzendkrachten. Een effectieve communicatie met je uitzendkrachten is nodig om de juiste match te maken. Onze Dagtraining gesprekstechnieken is ontworpen om jou te helpen:

  • Verbeterde gesprekstechnieken: Leer hoe je effectiever kunt communiceren met je uitzendkrachten en ontdek de voordelen van heldere en doeltreffende gesprekken.
  • Omgaan met weerstand: Ontwikkel strategie├źn om beter om te gaan met weerstand bij uitzendkrachten, zodat je elke situatie met vertrouwen tegemoet kunt treden.
  • Begrip van diverse persoonlijkheden: Krijg inzicht in verschillende persoonlijkheden en leer hoe je je benadering kunt aanpassen om betere resultaten te bereiken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve Dagtraining gesprekstechnieken werk je samen met ervaren trainers en mede-intercedenten aan het verbeteren van je gespreksvaardigheden. We brengen ook een professionele trainingsacteur in die realistische scenario's zal simuleren. Dit geeft jou de kans om:

  • In real-time te oefenen met je persoonlijke casus of uitdagingen in gesprek met je uitzendkrachten
  • Constructieve feedback te ontvangen
  • Je zelfvertrouwen te vergroten

De Dagtraining gesprekstechnieken vindt plaats op donderdag 27 juni van 10:00 tot 16:00 in Amersfoort.

Aanmelden

Schrijf je vandaag nog in. Wacht niet te lang, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.