Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Wij organiseren meerdere keren per jaar speciaal voor uitzendkrachten webinars over verschillende onderwerpen. Met als doel om de uitzendkrachten te informeren en verder te brengen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zo bieden we uitzendkrachten een manier om veiliger, vitaler en vaardiger te werken. Met onderwerpen als ontwikkeling, het aanpakken van stress en het verminderen van geldproblemen.  

Door deze onderwerpen bij jouw uitzendkrachten onder de aandacht te brengen, creëer je uiteindelijk een veiligere en vaardigere werkplek. Deel dit artikel en onze webinars met jouw uitzendkrachten!

Webinar ontwikkelen

Dit webinar vond plaats op 7 februari. Hierin bespreken we hoe je je als uitzendkracht verder kunt ontwikkelen met het Ontwikkelbudget van Doorzaam, een budget tot wel €2500. Denk hierbij aan een cursus, opleiding, leefstijladvies of financiële coaching.

Webinar Minder stress, meer energie

In dit webinar nemen we je mee door onze regeling 'Minder stress, meer energie'. Dit webinar is speciaal voor uitzendkrachten, zodat zij alles te weten kunnen komen over deze regeling.