Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Agenda Dagtrainingen en Leerlijnen bekend.

In de herfst van 2024 organiseert Doorzaam weer nieuwe Leerlijnen en Dagtrainingen over duurzame inzetbaarheid (DI) en gesprekstechnieken. Speciaal voor intercedenten werkzaam in de uitzendbranche.

Deze Dagtrainingen en Leerlijnen organiseren we om duurzame inzetbaarheid (DI) te stimuleren en zodat intercedenten kunnen groeien in hun vak. Als intercedent ben je de tussenschakel tussen werkgever en uitzendkracht. We bieden uitzenders dan ook de kans om te leren hoe ze concrete acties kunnen definiëren om DI-projecten te implementeren binnen hun organisatie. Maar ook om beter te communiceren en moeilijke gesprekken te kunnen voeren.

Schrijf je nu alvast in, want vol = vol.

Leerlijnen duurzame inzetbaarheid

We organiseren twee Leerlijnen over duurzame inzetbaarheid. Voor DI-ambassadeurs en DI-specialisten.

  • Leerlijn DI-ambassadeur | ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’
  • Leerlijn DI-specialist | Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie

We organiseren deze Leerlijnen voor een betere Duurzame Inzetbaarheid van uitzendkrachten. Je volgt de Leerlijn samen met maximaal 9 andere deelnemers. Bestaande uit 7 à 8 fysieke workshops en online sessies. waar je actief en praktisch gericht aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid.

Meer weten? Bekijk dan onze video terug van de Alumnidag 2024, waar onze DI-ambassadeurs en DI-specialisten samen zijn gekomen. Een moment om terug te blikken op de Leerlijnen en om nog meer te weten te komen over duurzame inzetbaarheid en de regelingen van Doorzaam:

 

Dagtrainingen

We organiseren twee Dagtrainingen. Een over gesprektechnieken en een over duurzame inzetbaarheid (DI).

  • Doorzaam Dagtraining gesprekstechnieken (24 oktober)
  • Doorzaam Dagtraining DI-projecten (14 november)

Tijdens deze Dagtrainingen krijg je de kans om real-time te oefenen met je persoonlijke casus of uitdagingen, samen met collega’s en experts uit het vak.

Aanmelden

Aanmelden kan via de volgende links.