Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Het allereerste DOORZAAM congres

Ons allereerste DOORZAAM congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Indrukwekkende sprekers kwamen aan het woord die jullie meenamen in alle facetten van Duurzame Inzetbaarheid. Want wat zegt zo’n term nou eigenlijk? Tom van ’t Hek, onze dagvoorzitter zorgde voor een vlekkeloze interactie tussen sprekers en publiek. Sprekers als Peter Kuijper met zijn liniaal, Jos Sanders met zijn feiten en cijfers en Jeroen Kluytmans met zijn prachtige praktijk ervaringen!

Tevens presenteerden wij met gepaste trots onze animatie over de koers van DOORZAAM.

Na de pauze kwamen de uitzendkrachten zelf aan het woord. De uitzendkrachten die in het panel vertegenwoordigd waren, hadden afgelopen jaar meegedaan aan het traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ of ‘Duurzame Uitzendkracht’ of ze hadden een ScholingsVoucher gekregen. Zij waren bereid om hierover te komen praten en jullie vragen te beantwoorden over hoe zij het traject en contact hebben ervaren. Allen gaven aan hoe dankbaar en blij ze zijn met de mogelijkheden die ze via DOORZAAM hebben gekregen en via deze weg aan hun duurzame inzetbaarheid hebben kunnen werken.

We sloten de dag af met een hilarische presentatie van filosoof en cabaretier Paul Smith over ‘anders denken’ en hoe ons brein ons soms om de tuin kan leiden. We hopen dat we jullie hebben laten lachen en zeker ook dat we jullie geïnspireerd hebben.

Wij hopen op een fijne samenwerking komend jaar en dat we vele uitzendkrachten vitaal, met plezier en vaardig hun werk kunnen laten doen.

Een sfeerimpressie? Wij hebben van deze prachtige dag een prachtige event video laten vastleggen om nog eens na te genieten van de dag, of je te inspireren om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. 

Wat ga jij doe voor jouw uitzendkracht?