Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Vitaliteit op de werkvloer

Werken aan de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht is werken aan de mens en zijn omgeving in het geheel. Het gaat om meer dan alleen fysiek welzijn.

We kijken naar een geheel in plaats van naar losse onderdelen (bijvoorbeeld beweging, opleiding, balans).

Onlangs verscheen er PWnet een artikel over vitaliteit op de werkvloer. “Als vitaloog breng ik de dialoog op gang over vitaliteit. Hierbij maak ik individuen, teams en organisaties bewust van hun eigen vitaliteit en wat ze zelf kunnen doen om hun vitaliteit te verhogen." aldus Linda Peels, gediplomeerd vitaloog. En dat zien wij graag! Wij hebben twee projecten helemaal gericht op duurzame inzetbaarheid ontwikkelen.

◈ Onze aanpak in het project ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ is integraal en structureel. Met deze integrale aanpak wordt het plaatje over de duurzame inzetbaarheid inzichtelijk gemaakt. Het creëren van inzicht in en bewustwording van al deze aspecten van duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat personen of organisaties nut en noodzaak voelen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

◈ Ben je al bezig met een Duurzaam Inzetbaar beleid? Kijk dan eens naar het project ‘Duurzame Uitzendkracht’. Het uiteindelijke doel van dit project is dat duurzame inzetbaarheid echt in het DNA van de uitzendorganisaties komt te zitten.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch (020 655 82 16 of via mail info@doorzaam.nl)