Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Week van het werkplezier

“Hoe blijf je met plezier aan het werk?” Een vraag die velen van ons zichzelf stellen in deze tijd. Wat geeft zin en betekenis aan ons (werkende) leven? En hoe blijven we daarmee in contact?

Tijdens de Week van het Werkplezier staan we stil bij deze en andere onderwerpen.

Dit jaar wordt voor de zevende keer de landelijke Week van de Werkstress georganiseerd. Van 15-19 november 2021 doen honderden bedrijven in ons land mee en organiseren activiteiten die bijdragen aan het verminderen van werkstress en vergroten van vitaliteit en werkplezier.

Het hele programma en meer informatie vind je op deze site.

Wil jij dat jouw uitzendkrachten minder stress en meer energie krijgen en gun jij jouw opdrachtgevers energieke medewerkers? Kijk  dan eens of ons traject Minder stress meer energie wat voor je uitzendkracht kan betekenen! Dit traject is voor uitzendkrachten die wel wat begeleiding kunnen gebruiken. Deze training volgt de uitzendkracht samen met een persoonlijke coach van Lesstress. Wekelijks is er een videogesprek over de voortgang van de training, worden de resultaten besproken en vragen beantwoord. Er wordt gebruik gemaakt van een app voor het doen van de dagelijkse stressmeting. Per dag kost het een uitzendkracht ongeveer 15 minuten om het programma te volgen. Luister maar eens naar Renata in deze video:Je kunt ook aan de slag binnen je organisatie en met opdrachtgevers om een start te maken met duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De Koerskaart ‘Duurzaam in Flex’ helpt je hierbij. De Koerskaart fungeert als externe deskundige en procesbegeleider in één. Het werkt eenvoudig en zorgt voor een gestructureerde aanpak en concrete afspraken. Er is geen voorbereiding nodig: zorg dat er één of twee vertegenwoordigers aan tafel zitten van zowel de uitzendorganisatie als het inlenende bedrijf.