Workshop veilig werken met internationale uitzendkrachten

Leuk dat je op de pagina bent gekomen! Wil je ook werken aan het welzijn van jouw (internationale) uitzendkrachten? Dan ben je hier op het juiste adres.

Waarom veilig werken met internationale uitzendkrachten?
Internationale (tijdelijke) medewerkers, zoals uitzendkrachten of seizoenskrachten, vormen een risicogroep als het gaat om veilig en gezond werken. De Nederlandse taal kan soms een barrière vormen voor het begrijpen van alle regels en de communicatie. Hoe creëer je meer betrokkenheid en motivatie? Hoe creëer je een gezonde en veilige werkomgeving? Tijdens de workshop ‘veilig werken met internationale uitzendkrachten’ worden deze vragen beantwoord. Je ontvangt praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan. Er is ruimte voor inbreng van eigen ervaringen uit de praktijk en het hier over te hebben. De workshop duurt 2-3 uur.

De workshop wordt in overleg bij jouw organisatie georganiseerd of op de locatie van je klant.

Voor wie is de workshop?
Be workshop is voor intercedenten, vestigingsmanagers, arbo- en veiligheidsmedewerker. Ook in combinatie met je opdrachtgever kunnen wij de workshop organiseren.

Meer informatie nodig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Brandwijk via brandwijk@doorzaam.nl of bel haar even 0644817108.