Kansberoepbudget

Is er binnen jouw sector op dit moment weinig kans op werk? Of ben je om een andere reden op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is om- of bijscholing naar een kansrijk beroep misschien iets voor jou.

Het Kansberoepbudget is een tegemoetkoming van maximaal €1500 exclusief btw om je om-of bij te scholen voor een kansrijk beroep. Het Kansberoepbudget is voor jou geheel gratis!

Waarom het Kansberoepbudget?

De arbeidsmarkt is continue in beweging. Waar sommige banen verdwijnen, ontstaan er door innovatie ook weer nieuwe beroepen. Dit zijn beroepen waar, bijvoorbeeld vanwege personeelstekort, de kans op werk groot is.

Er zijn ontzettend veel sectoren waar ze op dit moment staan te springen om nieuw personeel. Denk aan de zorg, het onderwijs, de ICT en de industrie. Daar komen steeds meer beroepen bij. Een compleet overzicht van alle kansrijke beroepen vind je in de lijst van UWV.

Ben je aan het werk als uitzendkracht of heb je niet langer dan vier weken geleden als uitzendkracht gewerkt? Dan kun je gratis gebruik maken van dit budget.

Wil jij het Kansberoepbudget direct aanvragen?

Doorzaam helpt uitzendkrachten die zich naar deze beroepen willen laten om- of bijscholen. Zo maak jij weer kans op werk en kunnen werkgevers geschikt personeel vinden.

Ben jij uitzendkracht en heb je interesse in dit budget ter waarde van €1500? Vraag eenvoudig het budget aan via onervarenwerkt.nl

Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons. Stuur een email naar info@doorzaam.nl of bel 0800-0801