Minder stress, meer energie

Heb jij geregeld stress? Dan kan je al snel last hebben van stressklachten.

Last van hoofdpijn? Slapeloosheid? Of buikpijn? Dan is de kans groot dat dit door stress op je werk of je priv├ęsituatie komt. Stress kost veel energie en doe je hier niets aan, dan kunnen deze klachten met de tijd zomaar een burn-out veroorzaken. Hoe kun jij zorgen dat je weer met plezier en meer energie aan het werk bent?

Doorzaam biedt speciaal voor uitzendkrachten een 6-weekse training: Minder stress, meer energie. Tijdens deze training leer je hoe je zelf beter met stress om kan gaan. Zodat jij weer met plezier naar je werk kan!

Minder stress, meer energie volg je met hulp van een persoonlijke coach, die wekelijks een videogesprek met je heeft over je voortgang en resultaten. Dit is jouw mogelijkheid om vragen te stellen over stress en een vertrouwenspersoon om over jouw klachten te praten.

Via een app op je telefoon houd je je dagelijkse stress niveau bij en maak je wat opdrachten. Per dag kost het je ongeveer 15 minuten de tijd. Slechts 15 minuten om ervoor te zorgen dat je leert je stress te verminderen of om te gaan met een gezonde dosis stress.

Bekijk de flyer of meld je meteen aan. Aanmelden kan via jouw contactpersoon op je uitzendbureau. Lukt dit niet? Neem dan contact op met ons. Stuur een email naar info@doorzaam.nl of bel 0800-0801

Meer weten over Minder stress, meer energie? Op 21 mei 2024 geven wij een webinar speciaal ingericht om jouw vragen te beantwoorden over stress en de gratis training. Schrijf je vandaag nog in voor het Minder stress, meer energie webinar.