Budgetcoaching

Kwetsbare werkenden zoals jongeren, uitzendkrachten en zelfstandigen hebben vaak niet voldoende geld achter de hand om een terugval in inkomen op te vangen. Dit kan leiden tot betalingsachterstanden en financiële problemen. Het is daarom tijd om deze groep proactief te benaderen en te helpen bij hun financiële uitdagingen. Help met het voorkomen van betalingsachterstanden en financiële problemen.

Budgetcoaching is een effectieve manier om uitzendkrachten te ondersteunen. Door een individueel traject aan te bieden waarbij de financiële situatie in kaart wordt gebracht en er persoonlijke hulp wordt geboden, kunnen betalingsachterstanden worden voorkomen.

Doorzaam biedt deze mogelijkheid aan voor uitzendkrachten. Gratis.

Hoe werkt het?

Bij Budgetcoaching bieden we persoonlijke hulp op maat voor uitzendkrachten die financiële uitdagingen ervaren. Samen brengen we de financiële situatie in kaart en stellen we een individueel traject op dat perfect bij jou past. Of het nu gaat om het creëren van financiële zekerheid of het voorkomen van betalingsachterstanden, onze Budgetcoach staat klaar. Na het in kaart brengen van de financiële situatie, ontvangt de uitzendkracht een persoonlijk voorstel met vervolgstappen die de financiële gezondheid ten goede komen. Lees vooraf het financieel reglement.

 

Inspirerend en persoonlijk verhaal

Engelse vertaling flyer voor uitzendkracht

Budgetcoaching preventief inzetten bij life events

Een life event kan voor een verandering in de financiële situatie zorgen. Zeker als de life event onverwacht is, kan het voorkomen dat iemand de verandering niet helemaal goed overziet. Dat kan tot financiële problemen leiden. Als je als werkgever weet wat er speelt binnen iemands leven, helpt dat om het gesprek over de financiële situatie te voeren.

Denk bij life events in de privésfeer bijvoorbeeld aan samenwonen of trouwen, een echtscheiding, op jezelf gaan wonen, verhuizen, gezinsuitbreiding of het overlijden van een partner. Wat voor gevolgen heeft zo’n situatie op de eventuele toeslagen? Daarom kun je nu ook preventief Budgetcoaching hiervoor inzetten.

Voorkom betalingsachterstanden en financiële problemen bij kwetsbare werkenden, meld ze nu aan voor Budgetcoaching van Doorzaam.

Aanmelden

Wil je een uitzendkracht aanmelden? Dan ontvangen we graag dit ingevulde PDF-formulier samen met een recente loonstrook via info@doorzaam.nl

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen zetten wij deze door naar de budgetcoach. De budgetcoach neemt vervolgens contact op met de uitzendkracht (binnen 5 werkdagen).

Lees vooraf het financieel reglement.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

De uitzendkracht kan ook zelf een email sturen naar info@doorzaam.nl. Dus zonder tussenkomst van een uitzendorganisatie of contactpersoon. Want soms is om hulp vragen al lastig genoeg.

Voorwaarden

  • Budgetcoaching is aan te vragen door uitzendorganisaties die afdragen aan SFU.
  • De uitzendkracht die in aanmerking komt werkt in fase A/B of fase 1/2/3 en heeft de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt.
  • Er wordt voornamelijk in het Nederlands gecoacht, maar Engels en Duits is ook mogelijk.

    Let op:
    Wanneer de uitzendkracht al ondersteund wordt door een bewindvoerder is aanmelden voor budgetcoaching niet mogelijk