Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Werknemer wil bij levensgebeurtenissen met mogelijke financiële gevolgen terecht kunnen bij de werkgever

13% van de werknemers heeft op dit moment zorgen of vragen over geld. Dit blijkt uit het onderzoek van Wijzer in geldzaken, uitgevoerd onder een representatieve groep van ruim 600 Nederlanders van 18 jaar en ouder, werkend in loondienst.

Lees meer
CultuurGezondheid

Nieuwe manier van leidinggeven: 4 tips

Uit recent onderzoek in opdracht van Nationale MeewerkWeek blijkt dat 4 op de 10 medewerkers het gevoel heeft dat de directie niet precies weet wat er op de werkvloer speelt. Voor meer dan een kwart (27%) van de ondervraagden is dat een mogelijke reden om het bedrijf te verlaten.

Lees meer
Cultuur

Flexbranche niet langer groeimotor

Sectoren als de industrie en logistiek - belangrijke afnemers van flexwerkers – groeien minder hard waardoor de vraag naar flexwerkers afneemt. Bovendien nemen bedrijven door de krapte op de arbeidsmarkt weer vaker personeel aan in vaste dienst.

Lees meer
Cultuur

Nationale meewerkweek 9 tot en met 13 september

Vandaag start de Nationale Meewerkweek! Door mee te werken op de werkvloer tijdens de Nationale MeewerkWeek vergroot je betrokkenheid van directie met de mensen.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Week van de alfabetisering 9 -15 september

Samen gaan we voor een geletterd Nederland. Met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen.

Lees meer
Loopbaan

Aan het woord… Rob van Maanen

Verzuim door schulden, wat kun je doen? Wat kan een arbeidsbemiddelaar doen voor werkzoekenden en werknemers met schulden?

Lees meer
Gezondheid

Diplomaroute nu 100% vergoed!

Heb je uitzendkrachten die al veel ervaring hebben opgedaan, maar nog geen diploma op zak hebben? Dan is de diplomaroute een goede manier om alsnog een officieel erkend MBO-nivo2-diploma te halen. En dit jaar vergoeden we 100%!

Lees meer
Loopbaan

Doe ook mee aan het traject ‘de Duurzame Uitzendkracht’!

In oktober gaan wij weer van start met een nieuwe groep intercedenten, managers en projectleiders van verschillende uitzendorganisaties om duurzame inzetbaarheid (DI) in het DNA van hun organisatie te krijgen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

September = Maand van Leren en Werken

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen.

Lees meer
Loopbaan