Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Budgetcoaching preventief inzetten bij Life events

Life events spelen een grote rol in de privésituatie van je uitzendkracht. Ze kunnen een grote rol spelen bij, of zelfs de veroorzaker zijn, van het ontstaan van financiële problemen. 

Een Life event kan voor een verandering in de financiële situatie zorgen. Zeker als de Life event onverwacht is, kan het voorkomen dat iemand de verandering niet helemaal goed overziet. Dat kan tot financiële problemen leiden. Als je als werkgever weet wat er speelt  binnen iemands leven, helpt dat om het gesprek over de financiële situatie te voeren. 

Life events
Denk bij Life events in de privésfeer bijvoorbeeld aan samenwonen of trouwen, een echtscheiding, op jezelf gaan wonen, verhuizen, gezinsuitbreiding of het overlijden van een partner. Wat voor gevolgen heeft zo’n situatie op de eventuele toeslagen? Daarom hebben wij besloten dat je nu ook preventief Budgetcoaching hiervoor kunt inzetten. 

Budgetcoaching
Bij Budgetcoaching stellen wij een individueel traject beschikbaar waarbij een uitzendkracht hulp kan inschakelen op het gebied van budgetcoaching. Deze persoonlijke hulp begint standaard met het in kaart brengen van de financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Interesse?
Wil je iemand aanmelden? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl en ontvang het aanmeldformulier.

Wil je eerst meer weten? Neem contact op met ons.
Dat kan via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.