Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de Scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

We merken namelijk dat uitzendorganisaties geweldig snel de gegevens van uitzendkrachten indienen in de vergoedingenportal. We merken echter ook dat we beduidend minder goedkeuringen door uitzendkrachten ontvangen. En hier begint nou juist de teller te lopen!

Dus de teller begint te lopen wanneer de uitzendkracht heeft goedgekeurd en niet wanneer jij de Scholingsvoucher op naam hebt gezet. De winst valt dus te behalen bij de communicatie met je uitzendkracht over de email die ze goed moeten keuren.

Procedure 
Wanneer je van ons een email ter bevestiging hebt ontvangen dat je de interesse in de Scholingsvouchers hebt gekregen, begint het op naam zetten van de Scholingsvoucher.

En dat betekent dat de juiste gegevens correct ingevoerd moeten worden in de vergoedingenportal. De uitzendkracht ontvangt een email uit de vergoedingenportal met uitleg en twee buttons. Een rode (afkeuren) en groene (goedkeuren). Wanneer de uitzendkracht de email op tijd heeft goedgekeurd (op=op) is de Scholingsvoucher voor de uitzendkracht. De Scholingsvoucher kun je downloaden vanuit de vergoedingenportal.

Dus de teller begint te lopen wanneer de uitzendkracht heeft goedgekeurd en niet wanneer jij de voucher op naam hebt gezet.

De winst valt te behalen bij de communicatie met je uitzendkracht over de email die ze goed moeten keuren. Vanaf 25 september is invoeren mogelijk, maar dit hoeft niet perse meteen om 9.00u. Zorg ervoor dat je je tijd neemt en alles rustig en correct invoert gedurende de dag.

De meest gestelde vragen bij deze stap hebben we voor je op een rijtje gezet.

Kijk ook eens naar onze instructievideo’s over het aanvragen via de Doorzaam vergoedingenportal.