Omscholingsvoucher

Doorzaam stimuleert uitzendkrachten om te blijven leren en ontwikkelen. Zeker in de huidige sterk veranderende arbeidsmarkt is dit belangrijk. Dit is een van de redenen dat wij de Omscholingsvoucher beschikbaar stellen aan werkende uitzendkrachten die zich willen omscholen naar een kansrijk beroep. Wij hanteren hiervoor de lijst van kansrijke beroepen van het UWV.

Wat is de Omscholingsvoucher

De Omscholingsvoucher is een tegemoetkoming van maximaal €1500 exclusief BTW in de opleidingskosten die gemaakt worden om de uitzendkracht om te scholen naar een kansrijk beroep.
Om in aanmerking te komen voor een Omscholingsvoucher moet de uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen.

De uitzendkracht heeft in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en is werkzaam in Fase A-B | Fase 1-2-3.

Wil je een Omscholingsvoucher aanvragen voor je uitzendkracht? Lees dan eerst alle voorwaarden in het financieel reglement Omscholingsvouchers.

Hoe werkt het?

Via onze gebruikelijke communicatie kanalen (nieuwsartikel, LinkedIn, Twitter en nieuwsbrief) kondigen wij aan vanaf wanneer het mogelijk is om interesse te tonen in de Omscholingsvouchers. Vanaf die datum kun je een email sturen naar info@doorzaamvergoedingenportal.nl en laten weten dat je interesse hebt in de Omscholingsvoucher.
Vermeld in deze email:
- naam uitzendorganisatie
- KvK nummer uitzendorganisatie
- hoeveel Omscholingsvouchers je aanvraagt (MKB max 5 per bv, groot bedrijf max 10 per bv).

Verdere procedure

  • Na ontvangst van je interesse checken wij je SFU-afdracht.
     
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je een mail met de uitslag van deze check. Indien goedgekeurd ontvang je meteen een link en uitleg hoe je de uitzendkracht kunt aanmelden.
     
  • Binnen 5 werkdagen nadat je de uitzendkracht hebt aangemeld, ontvang je van ons de beoordeling op deze aanvraag en kun je de uitzendkracht inschrijven voor de omscholing en de factuur bij ons declareren. Let op: we hanteren het op=op principe! Wees er dus op tijd bij.