Spring naar hoofd-inhoud

Doorzaam is het fonds van de uitzendbranche. Wij geloven dat elke uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier het werk moet kunnen (blijven) doen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die helpen met het ontwikkelen van die duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Kijk snel verder en ontdek alle mogelijkheden voor uitzendkrachten.

Kennissessies en leerlijnen

Menukaart

Kalender

Leerlijn DI – specialist | Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie

25 september 202309:30   Amersfoort
Hoe vorm je een visie op duurzame inzetbaarheid (DI) die perfect aansluit op jouw organisatiedoelen? En hoe zorg je dat dit geborgd blijft? En hoe krijg je alle stakeholders aan boord?
Lees meer

Het Doorzaam congres: Durf klein te dromen om ver te komen

Het Doorzaam Congres staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een evenement vol inspiratie en innovatie te worden. Ons thema is "Durf klein te dromen om ver te komen," en dit jaar wordt voor het eerst de Adriana Stel Award uitgereikt!

Lees meer

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de Scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Nieuwe animatie over veiligheid

Veiligheid op het werk is voor de uitzendkracht, opdrachtgever en de uitzendorganisatie ontzettend belangrijk. Maar wie zorgen er voor dat dit allemaal goed verloopt? Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Voorbereiding en vernieuwing bij Doorzaam

De zomermaanden zijn voorbijgevlogen, en terwijl we terugkijken op de heerlijke zomervakanties, bevinden we ons nu in volle vaart richting het einde van het jaar. Bij Doorzaam kijken we niet alleen terug op de eerste acht maanden van dit jaar, maar richten we onze blik ook al op 2024.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Goed gesprek met je uitzendkracht

De Scholingsvouchers zijn weer uitgegeven. En dat hebben we geweten. Massaal is er weer interesse getoond en dat vinden wij zo ontzettend mooi. Want dat betekent dat we samen de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten kunnen stimuleren. En dat is nodig, zeker in deze tijden.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Ontdek het Ondersteuningsbudget voor vluchtelingen en statushouders bij Doorzaam

Wist je dat het Ondersteuningsbudget beschikbaar is ter waarde van €1000 voor de als uitzendkracht werkende vluchteling (uit Oekraïne) of statushouder?

Lees meer
Werksituatie