Spring naar hoofd-inhoud

Wat kun je verwachten?

We hebben een interessant en interactief programma voor je met inspirerende sprekers die het belang van een integrale aanpak verhelderen. Daarnaast hebben we een panel bestaande uit uitzendkrachten die deel hebben genomen aan een van onze projecten over Duurzame Inzetbaarheid. Je kunt hen live vragen stellen over hun ervaring met deze aanpak.

We vertellen alles over onze integrale aanpak en wat hiervan de voordelen zijn. Zonder goede fysieke en psychische gezondheid kun je niet goed werken. En als je financiƫle problemen hebt, dan zul je weinig belangstelling hebben voor loopbaan en ontwikkeling. Taalvaardigheid is nodig om je verder te kunnen ontwikkelen. Eerst moet de basis op orde moeten zijn, daarna kan er verder ontwikkeld worden. Door de kracht van onze integrale aanpak kan de uitzendkracht vitaal en met plezier duurzaam participeren!

Het hoogste doel wat we na streven is dat de uitzendkracht uiteindelijk 100% zijn eigen regie neemt, zich bewust is van de noodzaak en actie bereid is en de noodzaak ziet om zichzelf te blijven ontwikkelen.
 
Na het DOORZAAM congres weet je:

  • Wat duurzame inzetbaarheid voor de uitzendkracht oplevert,
  • Hoe je uitzendkrachten kunt stimuleren om langer gezond en gemotiveerd te werken,
  • Hoe je de mobiliteit van uitzendkrachten kunt bevorderen in een dynamische omgeving,
  • Hoe je een cultuur creĆ«ert waarin uitzendkrachten zichzelf blijven ontwikkelen


Het DOORZAAM congres wordt gehouden in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Bezoekadres

Leerhotel Het Klooster 
Daam Fockemalaan 10 
3818 KG Amersfoort

Telefoon: (+31) 033-467 8700
 

Klik hier om uw route te plannen via Google Maps