Spring naar hoofd-inhoud

Doorzaam viert haar vijfde verjaardag!

Tijdens dit congres vieren we samen met jou het 5-jarige jubileum van Stichting Doorzaam. Dit congres staat in het teken van de evolutie van Doorzaam en de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht. Laat je inspireren door een reis door de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid tijdens ons congres in Naturalis, Leiden!

Ontdek de evolutie van duurzame inzetbaarheid. Tijdens dit jubileumcongres, ter ere van ons vijfjarig bestaan, nemen we je mee door een reis door de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid. We belichten de essentie van Doorzaam. En laten graag de waarde zien van een vitaal, veilig en vaardige uitzendkracht. Ontdek samen met ons de voordurende ontwikkeling waar we gezamenlijk stappen in kunnen maken.

Tijdens deze dag nemen onze sprekers Lammert Kamphuis en Luna Zegers je mee op reis.

Lammert Kamphuis neemt jou mee door de wereld van filosofie. Door te filosoferen leer je met nieuwe ogen kijken. Hoe kunnen wij onze blik verbreden? Hoe kunnen we anders naar blunders kijken? En hoe kan dit ons helpen in de uitzendbranche? Luna Zeggers neemt ons via haar inspirerende flamenco-zang mee en vertelt ons levensverhalen over veerkracht, omgaan met uitdagingen en levenslust. Het vijfjarige jubileumcongres wordt gepresenteerd onder de dagvoorzitting van Cindy Pieterse.

Ons jubileum vindt op vrijdag 19 april plaats in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden.


Bezoekadres

Naturalis Biodiversity Center
Darwinweg 2
2333 CR Leiden

Klik hier om uw route te plannen via Google Maps