Spring naar hoofd-inhoud

Sprekers

Esther van der Voort

Dagvoorzitter/ moderator / comedian

Esther brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid en is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. De switch van live naar online en hybride events heeft Esther zich in rap tempo eigen gemaakt.

Adriana Stel

Directeur Doorzaam

Ruim 14 jaar geleden heeft Adriana bewust gekozen voor een niet-commerciële organisatie waar ontwikkeling van mensen vooraan staat. Het begint met een goede basis: een dak boven je hoofd, geen schulden en een passende opleiding. En dat is waar Doorzaam en Adriana voor staan.

Anna van der Horst

Adviseur eelloo, Postdoc onderzoek Justus Liebig University

Anna doet onderzoek naar wat mensen nodig hebben om zelf de regie te nemen over hun loopbaan en naar het effect van schaalbare interventies op proactief loopbaangedrag. Als adviseur helpt ze bedrijven mensgerichter te organiseren en leren en ontwikkelen te stimuleren.

Manon Graafland

Adviseur Wecreate Consulting

Manon vertaalt complexe arbeidsmarktvraagstukken naar concrete acties die bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Eigen regie is daarbij belangrijk. Als adviseur bij Wecreate helpt zij organisaties futureproof te blijven.

Joseph Oubelkas

Spreker van formaat

Joseph inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Wekelijks wordt Joseph Oubelkas als boeiende, energieke spreker uitgenodigd voor de meest uiteenlopende organisaties.