Spring naar hoofd-inhoud

Sprekers

Tom van ’t Hek

Radiopresentator, spreker en dagvoorzitter

Tom van ‘t Hek is voormalig tophockeyer, coach, radiopresentator en gastspreker. Tom wordt veelvuldig gevraagd om als dagvoorzitter op te treden tijdens congressen en bijeenkomsten op het gebied van gezondheid / medisch en arbeid gerelateerde onderwerpen.

Adriana Stel

Directeur DOORZAAM

Ruim 12 jaar geleden heeft Adriana Stel bewust gekozen voor een niet-commerciële organisatie waar ontwikkeling van mensen vooraan staat. Het begint met een goede basis: een dak boven je hoofd, geen schulden en een passende opleiding. En dat is waar DOORZAAM (destijds STOOF) en Adriana voor staan.

Peter Kuijper

Initiatiefnemer en eigenaar van Mind&Health

Mind&Health is een kennisinstituut van waaruit we mensen, teams en hele organisaties de verbeterde versie van zichzelf laten worden. We bundelen en delen kunde en ervaringen. Hiermee stimuleren we mensen hun energieniveau (weer) in balans te brengen. Én te houden.

Jos Sanders

Lector HAN

Het lectoraat onderzoekt kortweg wat leren en ontwikkelen voor mensen tot een positieve of negatieve ervaring maakt en hoe onderwijs en werkomgeving optimaal kunnen bijdragen aan de kwaliteit van leerervaringen. In het initiële onderwijs, maar zeker ook daarna.

Jeroen Kluytmans

Manager Employability DSM

Kluytmans wil graag de term ‘duurzame inzetbaarheid’ zo veel mogelijk vervangen door ‘employability’, een begrip dat al langer in gebruik is bij DSM. “Hoe je het gesprek ook noemt: loopbaan-, ontwikkel-, functionerings-, of opleidingsgesprek, het gaat allemaal over duurzame inzetbaarheid."

Paul Smit

Filosoof, Cabaretier

Paul Smit combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering.