Spring naar hoofd-inhoud

Event

maandag 3 oktober 2022

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid | Leerlijn DI-ambassadeur

Wil jij ook graag meteen aan de slag met het goede gesprek? Wil je echt nog meer betekenen voor je uitzendkracht en opdrachtgever? En meteen resultaat voor jouw uitzendkracht en je vestiging behalen?

Dan is deze leerlijn echt iets voor jou!

Deze leerlijn is gericht op het vergroten van jouw kennis van duurzame inzetbaarheid, hoe duurzame inzetbaarheid (DI) van je uitzendkracht te versterken door onder andere het gebruik van de producten en diensten van Doorzaam. Wat is een DI-gesprek en hoe voer je dat gesprek met je uitzendkracht.

Deze leerlijn is dus naast theoretisch ook erg praktisch gericht. Tijdens de leerlijn ga je al daadwerkelijk aan de slag met je uitzendkracht(en). En help je hen echt al een stap verder.

Na deze leerlijn ben jij DI-ambassadeur voor je organisatie en de branche. Je kan het begrip duurzame inzetbaarheid uitleggen bij je opdrachtgevers. En je ben in staat om het DI-gesprek aan te gaan met je uitzendkracht. Je weet ook de juiste vragen te stellen zodat je uitzendkracht zich verder kan ontwikkelen in zijn toekomstige loopbaan.

In een periode van 14  weken volg je samen met maximaal 9 andere deelnemers een trainingsprogramma. Dit programma bestaat uit workshops, online werksessies en intervisies waar je actief en praktisch aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid. Door diverse oefeningen en het maken van een portfolio leer je DI in de praktijk te brengen. Na afloop van de leerlijn ontvang je het certificaat van DI- ambassadeur.

Voor wie
Intercedenten die nieuw zijn of nog weinig kennis hebt van duurzame inzetbaarheid. Je wilt meer kennis opdoen en jezelf ontwikkelen tot een gesprekspartner voor je uitzendkracht en je opdrachtgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Tijdens de leerlijn ga je al daadwerkelijk aan de slag met je uitzendkracht(en). En help je hen echt een stap verder.

Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training gratis volgen.

Na het afronden van deze programmalijn heb je:

 • Voldoende kennis over duurzame inzetbaarheid: wat is duurzame inzetbaarheid en wat zijn de vergoedingen via Doorzaam;
 • Een eigen visie op duurzame inzetbaarheid (verder) ontwikkeld;
 • Meer inzicht in persoonlijke competenties als DI-ambassadeur ;
 • Voldoende kennis en tools om duurzame inzetbaarheid als project op te pakken;
 • Voldoende basisvaardigheden om  DI-gesprekken (1-op-1)  met uitzendkrachten effectief te voeren.

Opbouw en data training:
De training bestaat uit 8 workshops zowel fysiek als online. Deze workshops hebben een doorlooptijd van 14 weken. Hieronder de data:

Startbijeenkomst (op locatie) ‘Wat is duurzame inzetbaarheid’
Maandag 3 oktober | 09.30 – 13.30

Intervisie (online)
Donderdag 3 november 13.30 – 16.00u

Projectmatig werken met DI (online)
Maandag 14 november 09.30 – 11.30u

Intervisie (online)
Donderdag 8 december 13.30 – 16.00u

Het DI-gesprek met uitzendkracht (online)
Donderdag 12 januari 13.30 – 16.30u

Oefenen DI-gesprek (op locatie)  
Maandag 23 januari 09.30 – 13.30u

Feestelijke slotbijeenkomst (op locatie)
Maandag 13 februari 09.30 – 13.30u

Trainer: Annelies Hamer, WeCreate. De afgelopen jaren heeft Annelies veel intercedenten en managers getraind voor de branche. Zij heeft veel kennis en ervaring van duurzaamheid. Ze is adviseur voor bedrijven op het gebied van MVO en geeft trainingen over duurzame inzetbaarheid. Als trainer is Annelies zorgvuldig en heeft ze oog voor iedereen in de workshops. Ze weet het beste uit de mensen te halen en coacht je op je talenten. Door haar jarenlange ervaring in DI én de uitzendbranche is de een echte expert van wie je veel kan en mag leren tijdens de trainingen tot DI - ambassadeur en DI - specialist.

  LET OP!
  Er is plek voor 10 deelnemers. Schrijf je dus snel in, we houden een reservelijst aan bij meer aanmeldingen.

  Per training zijn er in principe maximaal 10 deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen hoger zijn, dan kunnen bedrijven die meerdere deelnemers hebben aangemeld gevraagd worden om maximaal één medewerker te laten deelnemen.

  Wanneer?

  3 oktober 2022 - 09:30 tot 13:30