Spring naar hoofd-inhoud

Event

donderdag 16 maart 2023

Doorzaam Vitaliteitsdag 16 maart

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of vanuit een andere positie bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Op 16 maart organiseert Doorzaam de allereerste Vitaliteitsdag speciaal voor uitzenders.

Waarom organiseren wij deze Vitaliteitsdag?
Een gezonde leefstijl heeft een positief effect op je hele leven, zowel in werk als privé. Wanneer je werkt aan je eigen vitaliteit zie je dit terug in je energieniveau, je doelen en je werk.

Dat is ook de reden dat wij al jaren diverse trajecten voor uitzendkrachten aanbieden. Zoals bijvoorbeeld een preventief medisch onderzoek (PMO) en de training  ‘Minder stress, meer energie’.

Maar weet jij als uitzendmedewerker nou wel precies wat deze trajecten inhouden? Wat wordt er allemaal gemeten, gedaan en verteld? Waarom is werken aan positieve gezondheid nou zo goed? Wist je dat werken aan gezondheid meer is dan alleen zorgen dat je niet ziek wordt? Het gaat over fysiek, mentaal en sociaal maar ook over de kwaliteit van leven en zingeving. Kortom: lekker in je vel zitten.

Ervaar tijdens deze dag alle voordelen van onze trainingen als ‘Minder stress, meer energie’ en een PMO zodat je precies weet wat je jouw uitzendkracht kan aanbieden.

En let op: we bieden de eerste 20 aanmelders voor deze dag het volledige PMO onderzoek gratis aan die deze dag afgenomen wordt. Uiteraard in een aparte ruimte.

Programma Doorzaam Vitaliteitsdag

 • ‘Streef naar maximaal haalbare gezondheid en vitaliteit van je werknemers en die van je opdrachtgevers.’  Richard Schuller van Triple Dynamics vertelt hoe werkgevers en werknemers succesvol invulling geven aan een vitaliteitsbeleid met een PMO als start.
   
 • ‘Minder stress, meer energie.’  Judith Lemmers van Lesstress vertelt over praktische en bewezen technieken om minder stress te ervaren en meer energie te hebben in je dagelijks leven.
   
 • Even genieten van een gezonde en lekkere lunch.
   
 • Positieve gezondheid: een introductie – WAAROM – WAT – HOE.’ verzorgd door Piet Vessies namens Alles is Gezondheid en iPh (institute for Positive health). Kernwoorden van Positieve Gezondheid zijn een brede kijk, focus, eigen regie en handelings­perspectief. Met het ‘spinnenweb’ als hulpmiddel oefenen we in het bespreekbaar maken van Positieve Gezondheid.
   
 • Borrel (15.30 – 16.30u)

En denk eraan: de eerste 20 aanmelders mogen zelf gratis het volledige PMO onderzoek ondergaan tijdens deze dag.

Wat levert deze dag je op?

 • Wat de voordelen zijn van het programma Minder stress, meer energie
 • Wat een PMO precies inhoudt
 • Een bredere kijk op gezondheid vanuit het inzicht in positieve gezondheid en de daarbij behorende zes dimensies

 


Wanneer:
Donderdag 16 maart

Tijd:
09:00 – 15:30 uur, aansluitend een gezonde borrel (tot 16.30uur)

Locatie:
LOODS10 Oudewater |
Oudeweg 10A | 3421 GX Oudewater
Gelegen nabij de A2 en de A12 en uitstekend te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Lijndiensten vanuit Utrecht, Woerden en Gouda hebben een halte op nog geen 200 meter van LOODS10.  
 

Wanneer?

16 maart 2023 - 09:30 tot 16:30