Spring naar hoofd-inhoud

Event

donderdag 14 september 2023

Leerlijn DI-ambassadeur ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’ | omgeving Amersfoort

Wil jij ook graag meteen aan de slag met het goede gesprek? Wil je echt nog meer betekenen voor je uitzendkracht en opdrachtgever? En meteen resultaat voor jouw uitzendkracht en je vestiging behalen?

Dan is deze leerlijn echt iets voor jou!

Deze leerlijn is gericht op het vergroten van jouw kennis van duurzame inzetbaarheid, hoe duurzame inzetbaarheid (DI) van je uitzendkracht te versterken door onder andere het gebruik van de producten en diensten van Doorzaam. Wat is een DI-gesprek en hoe voer je dat gesprek met je uitzendkracht.

Deze leerlijn is dus naast theoretisch ook erg praktisch gericht. Tijdens de leerlijn ga je al daadwerkelijk aan de slag met je uitzendkracht(en). En help je hen echt al een stap verder.

Na deze leerlijn ben jij DI-ambassadeur voor je organisatie en de branche. Je kan het begrip duurzame inzetbaarheid uitleggen bij je opdrachtgevers. En je ben in staat om het DI-gesprek aan te gaan met je uitzendkracht. Je weet ook de juiste vragen te stellen zodat je uitzendkracht zich verder kan ontwikkelen in zijn toekomstige loopbaan.

In een periode van 14 weken volg je samen met maximaal 9 andere deelnemers een trainingsprogramma. Dit programma bestaat uit workshops, online werksessies en intervisies waar je actief en praktisch aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid. Door diverse oefeningen en het maken van een portfolio leer je DI in de praktijk te brengen. Na afloop van de leerlijn ontvang je het certificaat van DI- ambassadeur.

Voor wie

Intercedenten die nieuw zijn of nog weinig kennis hebt van duurzame inzetbaarheid. Je wilt meer kennis opdoen en jezelf ontwikkelen tot een gesprekspartner voor je uitzendkracht en je opdrachtgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Tijdens de leerlijn ga je al daadwerkelijk aan de slag met je uitzendkracht(en). En help je hen echt een stap verder.

Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training gratis volgen.

Na het afronden van deze programmalijn heb je:

  •   Voldoende kennis over duurzame inzetbaarheid: wat is duurzame inzetbaarheid en wat zijn de vergoedingen via Doorzaam;
  •   Een eigen visie op duurzame inzetbaarheid (verder) ontwikkeld;
  •   Meer inzicht in persoonlijke competenties als DI-ambassadeur ;
  •   Voldoende kennis en tools om duurzame inzetbaarheid als project op te pakken;
  •   Voldoende basisvaardigheden om  DI-gesprekken (1-op-1)  met uitzendkrachten effectief te voeren.

Opbouw en data training:

De training bestaat uit 7 workshops zowel fysiek als online. Deze workshops hebben een doorlooptijd van 14 weken. Hieronder de data:

Donderdag 14 sep (09.30 tot 13.30 uur)

Start bijeenkomst in Amersfoort

Maandag 9 okt (13.30 tot 16.30 uur)

DI-gesprek met uitzendkracht werksessie Amersfoort

Dinsdag 31 okt (09.30 tot 12.00 uur)

Intervisie online

Donderdag 23 nov (13.30 tot 16.30 uur)

Werken met DI in de praktijk online werksessie

Dinsdag 12 dec (13.00 tot 17.00 uur)

Oefenen DI-gesprek Amerfoort

Donderdag 11 jan 2024 (09.30 tot 12.00 uur)

Intervisie projectplan online

Donderdag 1 feb 2024 (09.30 tot 12.30 uur)

Slot bijeenkomst Amersfoort

Wanneer?

14 september 2023 - 09:30 tot 13:30