Wij Techniek | Zij-instroom

De technische installatiebranche is op zoek naar goede vakmensen. Daarom stimuleert Wij Techniek, voorheen OTIB het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technische Installatiebedrijf, installatiebedrijven graag om mensen voor te bereiden op een boeiende baan in de branche.

Wij Techniek doet dit met VIZI: de nieuwe stimuleringsregeling voor het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen.

 

 

Wat is VIZI?
De stimuleringsregeling VIZI staat voor ‘Voorschakelen Installatietalent Zij-Instroom’. Deze is speciaal bedoeld voor technische installatiebedrijven die via zij-instroom nieuwe (nog niet in de branche werkende) vakmensen aantrekken.

Deze regeling is er ook voor (technische) uitzendorganisaties die mee willen doen aan het laten instromen van zij-instromers voor de installatietechniek: de VIZI-T regeling. De uitzendorganisatie schakelt de kandidaat voor middels een maatwerktraject, en plaatst tegelijkertijd de kandidaat voor minimaal 6 maanden bij een Wij Techniek aangesloten organisatie. Er is een vergoeding voor tegemoetkoming in de kosten voor de functiegerichte training/opleiding en begeleiding beschikbaar van maximaal €3.500,-.

Aanspraak maken op de VIZI-T regeling?
Wil jij als uitzendorganisatie een Wij Techniek bedrijf ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerkers en hen adviseren (of helpen) bij het aanvragen van een vergoeding uit de VIZI-T regeling? Kijk eerst naar de voorwaarden op deze pagina en neem vervolgens contact op met ons via info@doorzaam.nl o.v.v. 'VIZI-T'.


AANGESLOTEN UITZENDORGANISATIES VIZI-T REGELING WIJ TECHNIEK

Actief Techniek www.actieftechniek.nl

Aditech www.aditech.nl

Continu www.continu.nl

DIT Personeel www.ditpersoneel.nl

FID www.fid.nl

FlexiblePlus www.flexibleplus.nl

HelloFlexPeople www.helloflexpeople.com

Jobxion www.jobxion.nl

Maintec www.maintec.net

MVO Solutions www.mvosolutions.nl

Werfum www.werfum.nl

Partner HR Solutions www.partner.nl

Pay for People www.payforpeople.nl

Randstad www.randstad.nl

Top Technisch Personeel www.wijzijntop.nl

USG Technicum www.technicum.nl

Veritec www.veritec.nl

Vesten Vaklui www.vestenvaklui.nl

Werk en Vakmanschap www.werkenvakmanschap.nl

Werkis www.werkis.nl

Werkkracht 3 www.werkkracht3.nl

Young Capital Next www.next.youngcapital.nl

Ben je een Wij Techniek aangesloten werkgever, en de uitzendorganisatie waarmee je samenwerkt staat niet hierboven vermeld? Laat dan de uitzendorganisatie contact met ons opnemen.