Wij Techniek | Zij-instroom

De technische installatiebranche is op zoek naar goede vakmensen. Daarom stimuleert Wij Techniek, voorheen OTIB het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technische Installatiebedrijf, installatiebedrijven graag om mensen voor te bereiden op een boeiende baan in de branche.

Wij Techniek doet dit met VIZI: de nieuwe stimuleringsregeling voor het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen.

 

 

Wat is VIZI?
De stimuleringsregeling VIZI staat voor ‘Voorschakelen Installatietalent Zij-Instroom’. Deze is speciaal bedoeld voor technische installatiebedrijven die via zij-instroom nieuwe (nog niet in de branche werkende) vakmensen aantrekken.

Deze regeling is er ook voor (technische) uitzendorganisaties die mee willen doen aan het laten instromen van zij-instromers voor de installatietechniek: de VIZI-T regeling. De uitzendorganisatie schakelt de kandidaat voor middels een maatwerktraject, en plaatst tegelijkertijd de kandidaat voor minimaal 6 maanden bij een Wij Techniek aangesloten organisatie. Er is een vergoeding voor tegemoetkoming in de kosten voor de functiegerichte training/opleiding en begeleiding beschikbaar van maximaal €3.500,-.

Aanspraak maken op de VIZI-T regeling?
Wil jij als uitzendorganisatie een Wij Techniek bedrijf ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerkers en hen adviseren (of helpen) bij het aanvragen van een vergoeding uit de VIZI-T regeling, kijk of je voldoet aan de voorwaarden en neem dan contact op met ons via info@doorzaam.nl o.v.v. 'VIZI-T'.

Ben je een Wij Techniek aangesloten werkgever, en de uitzendorganisatie waarmee je samenwerkt staat niet op onderstaande lijst? Laat dan de uitzendorganisatie contact met ons opnemen.