Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Uitzendkracht aan het woord: Ilona Leiker

Dit jaar deden al ruim 2000 uitzendkrachten mee aan het traject Alles-in-1. Tijd om een aantal
uitzendkrachten aan het woord te laten wat het voor hen betekent om aan dit traject deel te nemen en wat het ze gebracht heeft.

Dit keer aan het woord, Ilona Leiker, 48 jaar
Crediteurenmedewerker

Ilona woont in Brabant samen met haar 12-jarige dochter en op dinsdag volgt ze schilderlessen. Op de andere werkdagen is ze werkzaam als crediteurenmedewerker. Er is op kantoor veel ruimte dus ook de ruimte om op kantoor te werken waarbij de anderhalve regel maatregel toegepast kan worden. Ze heeft haar eigen werkplek en een verstelbaar bureau en kan zodoende afwisselend staand en zittend werken. Erg prettig!

Ilona’s dag start met het doornemen van de inbox. Hieruit haalt zij de facturen die verwerkt moeten worden. De factuur moet aan verschillende zaken voldoen en daar is zij verantwoordelijk voor. Er wordt met een nieuw programma gewerkt dat “Scan en herken” heet en ook daar is zij verantwoordelijk voor. Het geeft haar zelfvertrouwen dat zij deze taak en verantwoordelijkheid heeft. Tijdens de lunch wandelt Ilona graag met haar twee nieuwe collega’s waar ze het goed mee kan vinden.

Ilona is al een tijd in dienst bij Raaak Personeel, waar zij hele goede ervaringen mee heeft. Deze uitzendorganisatie denkt met haar mee. Omdat ze zo goed contact heeft met haar uitzendorganisatie en deze goed op de hoogte is van haar sterkte en minder sterke kanten, lieten ze haar weten over het Alles-in-1 traject van DOORZAAM.

Ilona is in augustus een coaching traject ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling gestart. Haar coach Bob ging eerst met haar wandelen en dat ervaarde Ilona als heel positief, want “dan praat je ook gemakkelijker”. Er werd samen gekozen voor een plan van aanpak voor de langere termijn. Op dit moment heeft zij nog steeds 1 x per maand een gesprek. Ze leert om patronen te doorbreken, anders te denken en niet bang te zijn om beslissingen te nemen. Het vertrouwen in zichzelf was ze wat kwijt geraakt, maar dat krijgt ze door de gesprekken en de opdrachten die ze krijgt weer langzaamaan terug. Ilona merkt nu al veel verandering in haar eigen gedrag en reacties. Ze voelt zich prettiger en vrolijker.

We wensen Ilona heel veel succes met dit traject en haar vervolgstappen!