Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Van ervaring naar expertise: ontdek de Doorzaam dagtrainingen

Wie houdt er nu niet van nieuwe dingen? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben wij vanaf vandaag gloednieuwe dagtrainingen voor intercedenten.

Vanaf 21 november 2023 starten we met de trainingen die ervoor zorgen dat jij na slechts één dag al ervaren bent op het gebied van gesprekstechnieken of duurzame inzetbaarheid.

 

Onze dagtraining ‘gesprekstechnieken’ is speciaal voor intercedenten die hun communicatievaardigheden tegenover de uitzendkrachten willen verbeteren. Denk aan effectief omgaan met weerstand of omgaan met verschillende persoonlijkheden. Dit alles aan de hand van ervaren trainers en mede-intercedenten. 

 

En wat kan je verwachten van de dagtraining ‘DI-projecten’? Genoeg! Want als intercedent heb je een cruciale rol in het creëren van waarde voor zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht. Je leert deze dag hoe je duurzame intzetbaarheid implementeert in jouw bedrijf en succesvolle DI-projecten lanceert!  

 

Wanneer zijn de dagtrainingen?
Gesprekstechnieken: 21 november en 11 januari 2024 

- DI-projecten: 18 januari 2024, 21 maart 2024 en 26 maart 2024

 

Waar zijn de dagtrainingen?
Amersfoort

Dit is jouw unieke kans om binnen slechts één dag jouw huidige ervaringen en kennis om te laten scholen tot echte specialistische kennis in gesprekstechnieken en/of duurzame inzetbaarheid. 

Wacht niet langer en geef je op voor één van onze dagtrainingen. Sluit je jaar goed af of begin 2024 met een frisse, duurzame stap! 

Meer informatie over de dagtrainingen is hier te vinden: https://www.doorzaam.nl/over-doorzaam/kalender/