Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Gezocht: Word jij onze nieuwe officemanager bij Doorzaam?

Past de slogan “Jij regelt het wel!”, helemaal bij jou? Ben jij een administratief talent dat graag een verschil maakt? Heb je een hart voor het optimaliseren van administratieve processen? En wil je werken bij een organisatie die zich inzet voor een betere maatschappij? Dan is Doorzaam op zoek naar jou!

Al bijna vijf jaar zet Doorzaam zich in voor de belangen van uitzendkrachten. Sinds onze oprichting hebben we bij Doorzaam een duidelijke missie: we willen ervoor zorgen dat elke uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk kan zijn. Deze missie vormt de kern van alles wat we doen. We blijven groeien en streven ernaar om nog meer uitzendkrachten te helpen. Om onze groei voort te zetten en ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste officemanager!

Wat ga je doen?

Als officemanager speel je een cruciale rol in het coördineren van onze administratieve processen en ben je het eerste aanspreekpunt voor uitzendkrachten en partners. Als visitekaartje voor de uitzendbranche ondersteun je uitzendorganisaties in het gebruik van ons portaal waarin we onze regelingen beheren. Je beoordeelt aanvragen en declaraties op onze regelingen en je regelt daarnaast de overige administratie, zowel in het portaal als daarbuiten.

Wie zoeken wij?

Ben jij of ken jij iemand die graag het verschil maakt voor anderen? Heb je een passie voor het optimaliseren en verbeteren van systemen? Ben je proactief, een echte aanpakker die nauwkeurig te werk gaat, en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor de rol van officemanager bij Doorzaam. 

Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdag, waarbij we de overige uren in overleg invullen.

Interesse?

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Of ken jij iemand die ideaal bij deze functie past?

De volledige vacaturetekst vind je hier.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Tamara via burgering@doorzaam.nl