OTIB | Zij-instroom

De technische installatiebranche is op zoek naar goede vakmensen. Daarom stimuleert OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technische Installatiebedrijf, installatiebedrijven graag om mensen voor te bereiden op een boeiende baan in de branche.

OTIB doet dit met VIZI: de nieuwe stimuleringsregeling voor het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen.

 

 

Wat is VIZI?
De stimuleringsregeling VIZI staat voor ‘Voorschakelen Installatietalent Zij-Instroom’. Deze is speciaal bedoeld voor technische installatiebedrijven die via zij-instroom nieuwe (nog niet in de branche werkende) vakmensen aantrekken.

Deze regeling is er ook voor (technische) uitzendorganisaties die mee willen doen aan het laten instromen van zij-instromers voor de installatietechniek: de VIZI-T regeling. De uitzendorganisatie schakelt de kandidaat voor middels een maatwerktraject, en plaatst tegelijkertijd de kandidaat voor minimaal 6 maanden bij een OTIB aangesloten organisatie. Er is een vergoeding voor tegemoetkoming in de kosten voor de functiegerichte training/opleiding en begeleiding beschikbaar van maximaal €3.500,-.

Aanspraak maken op de VIZI-T regeling?
Wil je als uitzendorganisatie gebruik maken van deze regeling, neem dan contact op met ons via info@doorzaam.nl o.v.v. 'VIZI-T'. Dan brengen we je op de hoogte van de voorwaarden en spelregels van deze regeling.

Ben je een OTIB aangesloten werkgever, en de uitzendorganisatie waarmee je samenwerkt staat niet op onderstaande lijst? Laat dan de uitzendorganisatie contact met ons opnemen.