Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

donderdag 5 maart 2020

Rondetafel gesprek opdrachtgevers

Rondetafel gesprek met opdrachtgevers

DOORZAAM heeft als doel om duurzame inzetbaarheid bij uitzendkrachten te stimuleren. Graag willen we onderwerpen bespreken met opdrachtgevers om met elkaar kennis te delen wat betreft duurzame inzetbaarheid. Wat doet je bedrijf aan duurzame inzetbaarheid? Worden uitzendkrachten werkzaam bij jullie hier ook bij betrokken?

Tijdens dit gesprek gaan we met opdrachtgevers het gesprek aan over verschillende thema's omtrent duurzame inzetbaarheid. We trappen deze bijeenkomst af met Noortje Bellucci-Koggel, Manager Personeel & Organisatie van Attractie & Vakantiepark Slagharen. Geregeld nemen zij uitzendkrachten in dienst. Noortje neemt ons mee in hun strategie over duurzame inzetbaarheid en hoe zij dit toepassen op uitzendkrachten. 

Tijdens het rondetafelgesprek gaan we:

- Ervaringen delen over duurzame inzetbaarheid (DI)
- Netwerken
- Elkaar inspireren

Voor wie?
Wij zijn op zoek naar opdrachtgevers die de ontwikkeling van hun medewerkers en daarbij ook hun uitzendkrachten op de agenda hebben staan. Opdrachtgevers die bezig zijn met DI-beleid (te ontwikkelen). Herken jij je in bovenstaande en heb je interesse? Meld je dan even aan door het sturen van een email naar info@doorzaam.nl ovv ‘Rondetafelgesprek opdrachtgevers’.

Datum
donderdag 5 maart

Tijd
15.00 – 17.00 u (inloop vanaf 14.30)

 

Locatie: Attractie & Vakantiepark | Zwarte Dijk 3 | Slagharen