Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

donderdag 14 maart 2019

DOORZAAM Kennissessie - Zwolle

10.00 - 12.00

Duurzame inzetbaarheid is de nieuwe sociale zekerheid. Het in beweging krijgen van uitzendkrachten, zodat ze zelf nadenken over hun toekomst en bepalen wat zij nodig hebben om duurzaam inzetbaar te blijven is de uitdaging voor de branche.

DOORZAAM gaat ondersteuning bieden op al de domeinen van duurzame inzetbaarheid, cultuur, gezondheid, werksituatie en loopbaan. Hierbij wordt uitgegaan van een integrale oftewel een “alles in een aanpak”, waarbij steeds de toets zal zijn of dit ten goede komt aan de duurzame inzetbaarheid voor de uitzendkracht. Uitzendwerkgevers en opdrachtgevers zijn onmisbaar bij deze aanpak. De aanpak vraagt, in meer of mindere mate, een inspanningsverlichting van de uitzendkracht, de uitzendorganisatie en de opdrachtgever. Veelal de ‘driehoek’ genoemd.

DOORZAAM heeft voor deze integrale aanpak verscheidene projecten, instrumenten, vergoedingen en ondersteuningsmogelijkheden.

Graag nemen we uitzendorganisaties tijdens een kennissessie mee in deze aanpak. In het bijzonder belichten we in deze sessie ook het project ‘alles-in-1 voor uitzendkrachten’ en het project ‘Fit voor Flex/de Duurzame Uitzendkracht’.

Wil jij meer weten over DOORZAAM en haar aanpak?
Kom naar één van de vier kennissessies en meld je aan via info@doorzaam.nl. o.v.v. kennissessie.

Deze sessies organiseren wij:
5 maart Lijnden 10.00-12.00 (kantoor Lijnden, Singaporestraat 74)
14 maart Zwolle 10.00-12.00 (Mercure hotel, Hertsenbergweg 1 )
21 maart Den Bosch 10.00-12.00 (exacte locatie volgt nog)
28 maart Rotterdam 10.00-12.00 (exacte locatie volgt nog)

Locatie: Zwolle - Mercure hotel - Hertsenbergweg 1