Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk

Tevredenheid is een basisniveau, daarboven heb je betrokken, bevlogen en gelukkig. Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werktevredenheid oproepkrachten in tien jaar tijd gedaald

Oproep- en invalkrachten zijn steeds ontevredener over hun werk. De werkomstandigheden worden ook relatief (vergeleken met vaste werknemers) slechter.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

FAQ’s Alles-in-1 voor de uitzendkracht.

Wist je dat duurzame inzetbaarheid verder gaat dan alleen opleiden? Denk ook eens aan de (financiële) gezondheid van je uitzendkracht. Of wat dacht je van begeleiding naar ander werk of assertiviteits trainingen? Er is zoveel mogelijk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Marga Hendriksen

13 maart verscheen op FlexNieuws een mooi interview met Marga Hendriksen, HR specialist bij AB Midden Nederland. Sinds september 2018 werkt Marga samen met drie DI-specialisten mee aan het project de Duurzame Uitzendkracht.

Lees meer
Cultuur

De Nationale Werkconferentie Digitaal Samenleven

Bedrijven, overheid, onderwijs, maatschappelijke instanties en wetenschap slaan de handen ineen om Nederland digitaal vaardiger te maken.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

“Ik zit hier al jaren op te wachten.”

Doorzaam wil met het traject ‘Alles-in-1 voor de uitzendkrachten’ bewustwording creëren rondom duurzame inzetbaarheid bij de uitzendkracht. Wat is er nodig om met plezier duurzaam aan het werk te blijven? Zaken die hierop van invloed zijn: cultuur (interactie), gezondheid (fysiek, psychisch, financieel), werksituatie (veiligheid) en loopbaan (opleiding/ontwikkeling).

Lees meer
CultuurGezondheidLoopbaan

Alles-in-1 voor de uitzendkracht, ook voor de jouwe?

De pilot Alles-in-1 voor de uitzendkracht is afgesloten en we kunnen nu al aangeven dat dit een enorm succes is geweest! Wat een enthousiaste deelnemers. Wat we van de deelnemende uitzendkrachten vooral hebben gehoord, is dat ze de persoonlijke aandacht van hun uitzendorganisatie en coaches enorm waardeerden.

Lees meer
Cultuur

Aan het woord…. Suzan Blaakenburg.

12 februari verscheen op FlexNieuws een mooi interview met Suzan Blaakenburg, districtsmanager Brabant bij RAAAK Personeel. Zij houdt zich nadrukkelijk bezig met duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten.

Lees meer
Cultuur

STAF en STOOF worden Doorzaam!

STAF en STOOF verenigen hun krachten voor uitzendkrachten en de uitzendbranche. De nieuwe stichting Doorzaam (gebouwd op STAF & STOOF) heeft als doelstelling om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan