Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kijken: Nieuw webinar Minder stress, meer energie voor uitzendkrachten

Speciaal voor jouw uitzendrachten hebben we een webinar georganiseerd over 'Minder stress, meer energie'. Het 'Minder stress, meer energie' traject helpt uitzendkrachten slimmer om te gaan met hun stress om gezonder voor de dag te komen.

Lees meer
Gezondheid

Webinar Veilig en Gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Na het succes van onze Veiligheidsdag vorig jaar organiseren we een nieuwe bijeenkomst op het gebied van veilig en gezond werk. We brengen een essentieel onderwerp onder de aandacht: de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. 

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Doorzaam en NBBU lanceren nieuwe podcastreeks over duurzame inzetbaarheid

Doorzaam en de NBBU hebben hun krachten gebundeld en lanceren samen een nieuwe podcastreeks: Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De maandelijkse afleveringen bieden waardevolle inzichten over de vitaliteit, vaardigheid en veiligheid van uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vitaliteit onder Uitzendkrachten. 3 stappen naar een gezonde werkomgeving

Wist je dat jaarlijks naar schatting 13.000 werknemers arbeidsongeschikt raken door ongezond werk? Vitaliteit op de werkvloer heeft dan ook wat extra aandacht nodig. Hoe help je als uitzendorganisatie jouw uitzendkrachten op weg naar een gezond leven?

Lees meer
Gezondheid

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De Internationale Dag voor Veilig en Gezond werk

28 april is het de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Hèt moment om extra aandacht te besteden aan de vitaliteit en bescherming van jouw uitzendkrachten.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Kijken: De nieuwe Gezondheidscheck animatie

In onze nieuwe animatie leggen we je uit hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw uitzendkrachten gezond blijven.

Lees meer
Gezondheid

Het belang van tijdig ingrijpen bij geldzorgen

Hoe help je uitzendkrachten die financiële problemen hebben? Hoe merk je deze problemen vroegtijdig op? En hoe kun je ze de juiste hulp bieden? We nemen je mee door de verschillende fases van het ontstaan van geldzorgen en hoe je geldproblemen vroegtijdig aan kan pakken.

Lees meer
GezondheidLoopbaan

Een dag zonder stem, hoe red jij je?

Stel je eens voor dat je een hele dag geen stem hebt. Geen mogelijkheid om te praten, te zingen, te fluisteren of zelfs maar te hummen. Hoe laat je dan weten hoe je over iets denkt, wat je voelt of wat je nodig hebt? 

Lees meer
GezondheidWerksituatie

7 oorzaken van stress en hoe je jouw uitzendkrachten kan helpen

Stress op de werkvloer kan bij uitzendkrachten voor grote problemen zorgen. En dat vertaalt zich ook door naar jouw als werkgever. Werkstress kost de Nederlandse werkgever maar liefst 3,2 miljard euro en dat is te voorkomen. Maar hoe?

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Een hogere omzet door duurzame inzetbaarheid? Bereken jouw rendement!

Meer omzet genereren door te investeren in duurzame inzetbaarheid? Het is misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk. En het is zelfs binnen een paar stappen te berekenen!

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan