Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Aan het woord…. Suzan Blaakenburg.

12 februari verscheen op FlexNieuws een mooi interview met Suzan Blaakenburg, districtsmanager Brabant bij RAAAK Personeel. Zij houdt zich nadrukkelijk bezig met duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten.

Maar Suzan kijkt graag, net als wij, verder: “Droom jij wel eens van een ideale wereld? Ik wel. En dan vooral als het gaat om mijn vakgebied. Om terug te grijpen op de titel van mijn column: hoe mooi zou het zijn als uitzendorganisaties als collectief zouden optreden en elkaar versterken? Vooral als het gaat om duurzame inzetbaarheid van flexkrachten. Wij, als flexbranche, hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid om flexkrachten duurzaam in te zetten”. Aldus Suzan in haar interview met Flexnieuws.

En dat is natuurlijk ook onze missie! Doorzaam wil de duurzame  inzetbaarheid van uitzendkrachten versterken. Het uiteindelijke doel is dat duurzame inzetbaarheid echt in het DNA van de uitzendorganisaties komt te zitten en dat Doorzaam een in steeds mindere mate ondersteunende, faciliterende rol hoeft te spelen.

Laat je inspireren door de woorden van Suzan Blaakenburg. Ben je al geinspireerd en wil je meer weten? Kijk dan eens op onze Wegwijzer: starten met DI of kijk op ons aanbod pagina.