Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

“Ik zit hier al jaren op te wachten.”

Doorzaam wil met het traject ‘Alles-in-1 voor de uitzendkrachten’ bewustwording creëren rondom duurzame inzetbaarheid bij de uitzendkracht. Wat is er nodig om met plezier duurzaam aan het werk te blijven? Zaken die hierop van invloed zijn: cultuur (interactie), gezondheid (fysiek, psychisch, financieel), werksituatie (veiligheid) en loopbaan (opleiding/ontwikkeling).

Onderdeel van dit traject is het invullen van een duurzame inzetbaarheid scan (DIS). Samen met een coach bespreekt de uitzendkracht de DIS om te kijken hoe de duurzame inzetbaarheid ontwikkeld kan worden.

Na een evaluatie met een aantal van de coaches lieten zij ons weten wat zij en de deelnemende uitzendkrachten van dit project vinden.

Deze pareltjes delen we graag met jullie!

Quotes van deelnemers:
‘Dit is écht een cadeautje.’
‘Ik zit hier al jaren op te wachten.’
‘Ik wilde je eerst ontmoeten en in de ogen kijken. Ik zeg altijd: eerst zien dan geloven! Maar dit is echt bijzonder en je meent het ook nog…ik zie het in je ogen….!’
‘Ik denk altijd in kansen en dit is echt een mooie kans!’
Een meneer met schuldenproblematiek die het in het gesprek weinig emotie toonde, appte later op de avond naar de coach "Bedankt voor het fijne gesprek, ik voel me opgelucht."

Vooraan (vlnr) Marieke Fransen, Helena Nascimento, Willemien van den Tol.
Achteraan (vlnr) Nathalie Rauscher en Pam de Wit

Quotes van qoaches:
‘Echt leuke, mooie ontmoetingen.’
‘Leuk ook dat de deelnemers variëren in leeftijd. De jongste is 24 jaar en oudste in mijn pool is 58 jaar en deze uitzendkracht wil zich graag ontwikkelen. Hoe mooi!’
‘Wat fijn dat ik een bijdrage mag leveren aan deze doelgroep’.

Ontdek hoe simpel het is om mee te doen aan dit project.