Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam Vitaliteitsdag 16 maart

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of vanuit een andere positie bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Op 16 maart organiseert Doorzaam de allereerste Vitaliteitsdag speciaal voor uitzenders.

Waarom organiseren wij deze Vitaliteitsdag?
Een gezonde leefstijl heeft een positief effect op je hele leven, zowel in werk als privé. Wanneer je werkt aan je eigen vitaliteit zie je dit terug in je energieniveau, je doelen en je werk.

Dat is ook de reden dat wij al jaren diverse trajecten voor uitzendkrachten aanbieden. Zoals bijvoorbeeld een preventief medisch onderzoek (PMO) en de training  ‘Minder stress, meer energie’.

Maar weet jij als uitzendmedewerker nou wel precies wat deze trajecten inhouden? Wat wordt er allemaal gemeten, gedaan en verteld? Waarom is werken aan positieve gezondheid nou zo goed? Wist je dat werken aan gezondheid meer is dan alleen zorgen dat je niet ziek wordt? Het gaat over fysiek, mentaal en sociaal maar ook over de kwaliteit van leven en zingeving. Kortom: lekker in je vel zitten.

Ervaar tijdens deze dag alle voordelen van onze trainingen als ‘Minder stress, meer energie’ en een PMO zodat je precies weet wat je jouw uitzendkracht kan aanbieden.

En let op: we bieden de eerste 20 aanmelders voor deze dag het volledige PMO onderzoek gratis aan die deze dag afgenomen wordt. Uiteraard in een aparte ruimte.

Meer informatie en aanmelden doe je via deze pagina.