Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Ook DI Specialist of Ambassadeur worden?

Door het volgen van onze leerlijnen krijg je meer kennis en tools over duurzame inzetbaarheid (DI) die je direct in kunt zetten in de dagelijkse praktijk. En daar wordt je baan alleen maar nog leuker van!

Dat is nogal een claim, we weten het. Maar wel eentje waar we volledig achter staan. De leerlijnen zijn zo ontwikkeld dat je er direct mee aan de slag kan.

Beide leerlijnen duren maar 14 weken! En we hebben de leerlijnen zo ingericht dat je meteen aan de slag kunt met het toepassen van alles wat je leert. Je houdt jouw vorderingen bij in een e-portfolio.

Meld je snel aan want er is beperkt plek!

DI Ambassadeur
De eerste leerlijn is de leerlijn voor DI Ambassadeur. Hiervoor kun je je ook aanmelden als je als intercedent nog relatief weinig ervaring hebt.

Meteen na de eerste bijeenkomst kun jij je uitzendkrachten helpen met onze trajecten. Ook kun je je collega’s adviseren hoe zij dat kunnen oppakken. Door deze hands-on aanpak ontwikkel jij je in rap tempo waardoor je je steeds zekerder gaat voelen in je functie en steeds beter oplossingen weet te bedenken voor de uitdagingen waar jouw uitzendkrachten voor staan. Je houdt jouw eigen ontwikkeling bij in je portfolio.

Details
Samen met intercedenten van andere organisaties loop je in circa 14 weken de leerlijn door. We wisselen fysieke bijeenkomsten af met online bijeenkomsten. Daarnaast is er ook voor jou persoonlijk veel aandacht door intervisiesessies. Een unieke mogelijkheid om met de trainer te sparren over de zaken waar je tegenaan loopt.

Uiteraard eindigt de leerlijn nadat je je portfolio hebt ingeleverd en kun jij jezelf Duurzame inzetbaarheid ambassadeur noemen!

Lees je dit en denk je, leuk maar die basis die heb ik al. Dan hebben we ook goed nieuws. We starten namelijk ook een verdiepende leerlijn.

DI specialist
Hierin leer je hoe je duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie de betrokken partijen ook enthousiast krijgt over DI. Je manager bijvoorbeeld of een contactpersoon bij een klant. Je leert hoe je DI kan vertalen naar cijfers en euro’s. Na afloop ben je een echte DI-specialist.

In deze leerlijn leer je ook aan welke factoren voldaan moeten worden voordat iemand eigen regie pakt. Daarnaast worden je coachingsvaardigheden aangescherpt. Ook deze leerlijn is een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten. En ook hier is weer veel ruimte om je persoonlijke uitdagingen in te brengen tijdens de intervisiesessies met je trainer.

En als kers op de taart weet je na afloop veel beter wat duurzame inzetbaarheid nu voor jou persoonlijk betekent. Na deze leerlijn mag je jezelf met recht een DI-specialist noemen.

Kijk op onze kalender voor de data van de leerlijnen.