Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Ontdek de Doorzaam Rendementstool - Investeren in duurzame inzetbaarheid loont!

Ben jij op zoek naar manieren om jouw uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te maken, maar twijfel je over de kosten die hiermee gepaard gaan? Maak je geen zorgen, want het investeren in duurzame inzetbaarheid levert juist veel op!

Niet alleen vergroot het de binding met tevreden uitzendkrachten en opdrachtgevers, maar het biedt ook een onderscheidende positie op deze krappe arbeidsmarkt.

Bovendien voldoe je hiermee aan de verplichtingen die je als werkgever hebt en zorgt het voor een flinke dosis lol in het werk. Wie wil er nou niet voor iedere uitdaging een oplossing vinden?

Maar dat is nog niet alles. Investeren in duurzame inzetbaarheid leidt uiteindelijk ook tot direct aantoonbaar meer omzet en rendement per plaatsing. En om dat inzichtelijk te maken, is er de Doorzaam Rendementstool!

De uitkomst is een indicatie die als input kan dienen voor een op maat gemaakte business analyse.

Als we onze uitzendkrachten aanmoedigen om zich te ontwikkelen, zien we vaak een verbetering in de kwaliteit van hun werk. Bovendien zorgt het ervoor dat ze zich meer betrokken en gewaardeerd voelen, wat leidt tot een hogere mate van tevredenheid en veelal ook tot een lager ziekteverzuim. Maar laten we niet vergeten dat het bieden van een veilige werkplek en financiƫle stabiliteit net zo belangrijk zijn voor hun welzijn en geluk. Door ons op al deze aspecten te richten, kunnen we niet alleen onze uitzendkrachten helpen groeien, maar ook onze eigen bedrijfsprestaties verbeteren.

De Doorzaam Rendementstool, samen voor duurzame inzetbaarheid!