Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Waarom het Nederlands Taalbudget?

Het beheersen van de Nederlandse taal is het begin van een fijne werksfeer. Zo dachten ook Alla en Aleksandra. Twee uitzendkrachten die werken voor de organisaties Urgent uitzendburo en Charlie works. Zij kwamen in aanmerking voor het Nederlands Taalbudget en hebben lessen gevolgd om de Nederlandse taal beter te beheersen.

Door de beheersing van de taal zorg je niet alleen voor het begrijpen van de veiligheidsregels. Uitzendkrachten moeten de taal ook beheersen om zich onderdeel te zijn van de groep, veilig te werk kunnen gaan en werk op de juiste manier uit te voeren. Je kan er voor kiezen om dit één-op-één te doen

Het verhaal van Alla en Aleksandra toont de positieve impact van het beheersen van de Nederlandse taal op zowel professioneel als persoonlijk vlak. In de video delen zij hun ervaringen en hoor je wat het Nederlandse Taalbudget hen gebracht heeft. 

Ben jij benieuwd naar de kracht van taal in een professionele omgeving en hoe Alla en Aleksandra hun draai hebben gevonden in de taal?

Bekijk de video hier en leer meer over de manieren waarop jij jouw uitzendkrachten een stapje verder kan helpen. Ook op het gebied van taal!

Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze video.