Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Hoe gezond is jouw uitzendkracht nou écht?

Stel je voor: jouw uitzendkracht ervaart veel stress. Jouw uitzendkracht eet niet gezond. Of jouw uitzendkracht ervaart veel moeite bij lichamelijke inspanning.

Dit belemmert uiteraard de werkzaamheden die de uitzendkracht uitvoert.

Een goede gezondheid is volgens ons, als Doorzaam, één van de belangrijkste factoren op de werkvloer. Een gezonde uitzendkracht betekent namelijk een tevreden opdrachtgever en uiteindelijk een tevreden uitzendorganisatie. 

 

Maar hoe weet je of je uitzendkracht wel gezond is? Wij hebben daarom een gratis check! De Gezondheidscheck. Via Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kun je aan de hand van een simpele check weten of jouw uitzendkracht gezond is en waar verbeterpunten liggen. Aan de hand van deze check kan de uitzendkracht namelijk praktische tips en tricks ontvangen om te werken aan zijn of haar gezondheid. 

 

Deze test bestaat meestal uit een vragenlijst over de mentale en lichamelijke gezondheid die de uitzendkracht zelf kan invullen. Soms kan er ook een fysieke test worden gedaan om hierin inzicht te krijgen. En dit alles om te kijken hoe er gewerkt kan worden aan een gezonde werkomgeving. 

 

Hoe gezonder jouw uitzendkracht, hoe productiever het werk kan worden gedaan! 

 

Jouw uitzendkrachten kunnen nu worden aangemeld voor de gezondheidscheck. Dit kan vanaf een minimum van 15 uitzendkrachten per organisatie en kan op de locatie van de uitzender of van de opdrachtgever.