Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Let op! 3e ronde Scholingsvouchers

De derde ronde voor de aanvraag van de Scholingsvouchers opent binnenkort! Op 4 september kun jij een aanvraag indienen voor een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw.

Met deze vergoeding kun jij jouw uitzendkrachten helpen met zijn of haar professionele groei. Aan de hand van cursussen, opleidingen of trainingen kunnen zij zichzelf ontwikkelen op en buiten de werkvloer. 

 

Wat moet ik weten?
Vanaf 4 en tot en met 15 september is de aanvraag geopend. Het aantal trajecten waarvoor je interesse kunt tonen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 200 vouchers. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

 

Meer weten?
Nog wat vragen rondom de Scholingsvouchers of simpelweg meer te weten komen over alle inhoudelijke informatie? Geef je dan snel op voor het webinar van 29 augustus. Tijdens dit korte maar interessante webinar vertelt Christina de Wagt meer over waar en waarom je interesse toont, wat het op naam zetten is, hoe je de gemaakte kosten kan declareren en nog veel meer!

 

Waar kan ik mij inschrijven voor het webinar?
Hier vind je meer informatie over de tijden en de inschrijving. Ben jij straks specialist in alles rondom de Scholingsvouchers? Hopelijk tot dan!​​​​​​​