Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Het Doorzaam congres: Durf klein te dromen om ver te komen

Het Doorzaam Congres staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een evenement vol inspiratie en innovatie te worden. Ons thema is "Durf klein te dromen om ver te komen," en dit jaar wordt voor het eerst de Adriana Stel Award uitgereikt!

De nominatieperiode voor de Adriana Stel award is nu gesloten. Hartelijk dank aan iedereen die heeft genomineerd.

Adriana Stel award 2023
Wij zijn verheugd om onze eerste Adriana Stel Award aan te kondigen, die zal worden uitgereikt op ons congres 10 november.

De Adriana Stel award beloont inspirerende prestaties in de uitzendbranche. De prijs benadrukt dit jaar ons thema van kleine stappen naar grote successen en symboliseert vernieuwing en doorzettingsvermogen.

Ben jij een vooruitdenker, een vernieuwer, iemand die niet snel opgeeft? En heb je een mooi initiatief gericht op de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten opgezet of gerealiseerd? Of ken je iemand wiens initiatief het verdient om erkend te worden? Dan is dit hét moment! Wacht niet langer en dien nu je nominatie in. 

De nominatieperiode voor de Adriana Stel award is nu gesloten. Hartelijk dank aan iedereen die heeft genomineerd

Twijfel niet om je nominatie in te dienen of anderen voor te dragen die in aanmerking komen voor deze erkenning. Je hebt tot 1 oktober!

Samen bouwen we aan een toekomst waarin duurzaamheid en vooruitgang hand in hand gaan.