Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Voorbereiding en vernieuwing bij Doorzaam

De zomermaanden zijn voorbijgevlogen, en terwijl we terugkijken op de heerlijke zomervakanties, bevinden we ons nu in volle vaart richting het einde van het jaar. Bij Doorzaam kijken we niet alleen terug op de eerste acht maanden van dit jaar, maar richten we onze blik ook al op 2024.

Wat gaan we allemaal doen in 2024? Welke richting gaan we op? Waar liggen de behoeften en kansen om de inzetbaarheid van uitzendkrachten verder te vergroten?

 

Op naar de toekomst: wat staat ons te wachten in 2024?
Het plannen voor de toekomst is altijd leuk. We hebben natuurlijk lopende diensten en regelingen die we moeten onderhouden, maar er zullen ongetwijfeld ook nieuwe ontwikkelingen zijn waarop we inspelen. Daarom kijken we goed naar wat er komen gaat, wat de verwachtingen zijn maar ook waar we op in moeten spelen en wat we kunnen verbeteren.

 

Een glimp van vernieuwing: onze nieuwe portal
Een spannende ontwikkeling waar we al ruim een jaar aan werken, is onze nieuwe portal die vanaf januari 2024 operationeel zal zijn. Deze portal zal uitzendorganisaties in staat stellen om aanvragen te doen voor al onze regelingen.

Het project vergt aanzienlijke voorbereiding en planning en dwingt ons om vooruit te kijken. En ook al gaat de portal live in januari, we zijn ook al aan het kijken naar hoe we deze nieuwe portal direct verder kunnen uitbreiden, en dat vergt, jawel, planning.

Hoewel de basis van onze regelingen hetzelfde blijft, zal de portal er toch anders uitzien en anders werken. Ook is deze qua techniek klaar voor de toekomst. De definitieve planning van het plan van aanpak is bijna klaar om te worden gedeeld.

 

Planning en voorbereiding voor duurzame inzetbaarheid
Net zoals wij plannen voor onze (toekomstige) diensten, is planning en voorbereiding ook cruciaal wanneer je als uitzendorganisatie aan de slag gaat met de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Wat wil je in 2024 voor je uitzendkrachten bereiken, en wie wil je daarbij betrekken? Misschien lijkt 2024 nog ver weg te zijn te midden van alle werkzaamheden voor dit jaar, maar het is nooit te vroeg om je doelstellingen te bepalen.

 

Hulp nodig bij het plannen van DI voor je uitzendkrachten voor 2024?
Als jij, of je organisatie hulp of advies nodig hebt bij het inrichten van duurzame inzetbaarheid van je uitzendkracht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 020-6558216 of info@doorzaam.nl. We staan klaar om je verder te helpen bij het navigeren door de uitdagingen en kansen die de toekomst te bieden heeft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat 2024 een succesvol jaar wordt voor jou en je uitzendkrachten.