Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Nieuw portaal

Bij Doorzaam zijn we constant bezig om onze procedures zo makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken voor jou. En vanaf januari introduceren we iets speciaals: ons nieuwe en verbeterde portaal!

Het nieuwe portaal (voorheen bekend als onze vergoedingenportal) gaat per 3 januari live en je kunt vanaf die datum dan ook alle regelingen daar aanvragen.

Ons nieuwe portaal is ontworpen met het oog op eenvoud en gebruiksgemak. Alle regelingen zijn gestroomlijnd, waardoor het aanvragen en declareren nu sneller en duidelijker is dan ooit tevoren.

Sneak preview:
 

En dat is niet alles: ook kun je direct de status zien van jouw regelingen. Alles wat je nodig hebt, overzichtelijk op één plek. Wat nieuw is, is dat je nu de uitzendkrachten niet meer 1 voor 1 hoeft in te voeren maar in ons nieuwe portaal kun je een lijst met uitzendkrachten uploaden. Hoe fijn is dat?

Het aanvragen van regelingen of het declareren is nu een fluitje van een cent. Volg gewoon de eenvoudige stappen op het scherm en voor je het weet, is jouw aanvraag compleet. Geen gedoe, geen ingewikkelde formulieren.

Eerst interesse tonen is ook niet meer nodig! In het nieuwe portaal is je account gekoppeld aan de SFU-afdracht van je uitzendorganisatie en aan de hand daarvan kun je dus meteen regelingen aanvragen.