Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Scholingsvouchers binnenkort weer beschikbaar!

Ben je op zoek naar manieren om je uitzendkrachten te motiveren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Scholingsvouchers zijn binnenkort weer beschikbaar!

Dit is een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw. voor uitzendkrachten die graag een training, cursus of opleiding willen volgen.

De 1e ronde van de Scholingsvouchers voor dit jaar komt eraan en je kunt deze vanaf maandag 5 februari aanvragen. Dit is jouw kans om je uitzendkrachten te helpen bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden en zo hun carrière te bevorderen.

In het portaal vraag je meteen Scholingsvouchers aan en koppel je direct de uitzendkracht aan de Scholingsvoucher. Hier lees je meer over Doorzaam regelingen. Heb je nog geen account in Doorzaam regelingen? Stuur dan een email aan info@doorzaam.nl dan gaan we jouw account samen instellen.

Het aantal trajecten die je kunt aanvragen, hangt af van de grootte van je bedrijf. Als er minder dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 50 Scholingsvouchers aanvragen. Als er meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4) in je organisatie werken, kun je per bv maximaal 200 Scholingsvouchers aanvragen.

Bekijk onze pagina met alle informatie of neem contact op met een van onze adviseurs via 020 655 82 16.

Help je uitzendkrachten bij hun professionele ontwikkeling en maak gebruik van de Scholingsvouchers!